Zusjes

Dramaserie over opgroeiende zusjes, die met - en zonder - elkaar vorm proberen te geven aan hun eigen leven terwijl hun ouders de grip steeds meer lijken te verliezen.

Als Mitzi en haar zusje Eefje slagen mogen ze het huis uit, op kamers in Amsterdam. Mitzi kan niet wachten op zichzelf te wonen, maar dan dient zich een etage aan die de zusjes wel samen moeten delen. Mitzi twijfelt.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Zusjes

Nederland 1

Zusjes

Tijdens de wekelijkse gezinstherapie zegt Mitzi waar het op staat. Haar ouders hebben een probleem, laten zij het dan ook oplossen. Samen met Eefje verlaat ze de sessie. Thuis in Amsterdam trekt Mitzi de stoute schoenen aan en ... 

Nederland 1

Zusjes

Moeder Winnie gaat naar Bali en vader Rob komt thuis om voor Eefje te zorgen. Mitzi weet steeds beter wat ze wel en niet wil. Ze beëindigt haar relatie met Noor en gaat in op een uitnodiging van haar hoogleraar. 

Nederland 1

Zusjes

Mitzi geniet van de aandacht die de verliefde Noor haar geeft en durft steeds meer zichzelf te zijn. Ze schrijft grappige gedichten en draagt ze zelfs voor aan een publiek... Eefje worstelt met zichzelf en haar medicijnen. 

Nederland 1

Zusjes

Mitzi woont nu alleen op de etage, terwijl Eefje ingestort bij hun moeder thuis zit. Mitzi krijgt een onverwachte liefdesverklaring en haar vader vertelt haar een geheim dat ze liever niet had geweten. 

Nederland 1

Zusjes

Mitzi troost haar moeder en maakt ruzie met haar vader, die een affaire met zijn werkneemster is begonnen. Eefje uit haar woede op de muren in haar kamer. Ze draait zo door dat haar ouders haar op komen halen. 

Nederland 1

Zusjes

Mitzi weet het niet meer. Eefje wordt steeds lastiger, vader Rob verlaat het ouderlijk huis, moeder Winnie is gedeprimeerd en oma moet naar een bejaardentehuis. Komt Mitzi ooit los van haar familie? 

Nederland 1

Zusjes

Bij de studie Nederlands sluit Mitzi nieuwe vriendschappen. Medestudente Noor doet Mitzi inzien dat Eefjes gedrag niet normaal is. Thuis in Heiloo lopen de spanningen tussen vader en moeder op. 

Nederland 1

Zusjes

Mitzi en Eefje gaan toch samen op kamers. Mitzi doet haar best het huishouden draaiende te houden, terwijl de uithuizige Eefje er een grote bende van maakt.