Violetta bouwt de druk op Vincent op om erachter te komen waar Mia mee bezig is. Als Mia terug in het boek is, probeert ze met Mo en Yuko afleiding te zoeken voor Onchao.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Mia And Me

RTL 8

Mia And Me

Rixel en Gargona krijgen dankzij Polytheus een nieuw idee om Rixels dieren terug te krijgen. Ze willen ze hypnotiseren om ze de geheime doorgang uit de krater te laten vinden. 

RTL 8

Mia And Me

Mia en Mario proberen appeltaarten te verkopen om Renzo te helpen met zijn schuld. Het wil alleen nog niet echt lukken. In Centopia wordt het koninkrijk aangevallen door de Gongos. 

RTL 8

Mia And Me

Opa Renzo krijgt een laatste aanmaning van de bank. Ze moeten binnen vijf weken 9000 euro betalen, anders verliest Renzo de boerderij. In Centopia moeten Mia, Yuko en Mo de draken beschermen. 

RTL 8

Mia And Me

Rixel wil de krater binnendringen om zijn dieren terug te krijgen. Maar de elfen willen hem tegenhouden. Gelukkig heeft Phuddle per ongeluk weer een oplossing bedacht. 

RTL 8

Mia And Me

Rixel heeft een circus met wilde dieren, waarmee hij de harten van de elfen probeert te veroveren. Ze komen erachter dat Rixel de dieren hypnotiseert. Gargona probeert Onchao op ouderwetse wijze te pakken te krijgen, met een net. 

RTL 8

Mia And Me

Mia wordt opgehaald door haar opa. Op de boerderij leert ze Mario kennen. Eenmaal in Centopia ziet ze dat alles helemaal goed zit. Ze gaat op bezoek bij al haar vrienden. Tot er ineens een mysterieus drijvend eiland aan komt. 

RTL 8

Mia And Me

Mia gaat voor de laatste keer terug om Centopia te redden. Yuko en Mo zitten gevangen, Onchao en Phuddle gaan toch naar de eenhoornstal. Panthea gaat na te zijn verslagen weer terug naar haar eigen paleis. 

RTL 8

Mia And Me

Mia wordt plotseling naar Centopia geroepen, maar er zijn technische problemen met de oplader van haar armband. Als hij het toch doet, vergeet ze in de haast haar armband.