Ollie

Animatieserie over Ollie het uiltje en zijn vriendjes, een kleine ooievaar, een jonge kikker en vijf kleine vogeltjes. Ze wonen in een klein en vredig park, ingesloten en vergeten in het midden van een zeer drukke stad. Samen beleven zij allerlei avonturen.

Nadat Ollie en Charles een prachtige regenboog in de lucht zien, besluiten ze die te vangen in een glazen pot. Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Ollie

RTL 8

Ollie

Ollie kan niet slapen door zijn luidruchtige huisgenoten en gaat op zoek naar een rustiger plekje. 

RTL 8

Ollie

Ollie is dolblij als hij een mooie bloem vindt en probeert deze te beschermen. Hij weet alleen niet dat hij meer kwaad dan goed doet. 

RTL 8

Ollie

Mabel en Ollie gaan wandelen waar Charles aan het kamperen is. Later op de avond vertellen ze hun avonturen aan het kampvuur. 

RTL 8

Ollie

Ollie, Charles en Mabel maken mooie bubbels tijdens de afwas. Hoe hard ze het ook proberen, ze weten dat de pret niet eeuwig kan duren. Of toch? 

RTL 8

Ollie

Er liggen te veel blaadjes in het park. Ollie en zijn vrienden verzamelen ze in vuilniszakken tot Mabel met een veel beter idee komt. 

RTL 8

Ollie

Mabel toont Ollie hoe hij figuren in de sterren kan zien, maar het wordt verwarrend als de vuurvliegjes zich ermee komen bemoeien. 

RTL 8

Ollie

Ollie en zijn vriendjes schuilen voor een enge storm. Ze vinden al snel een manier om niet meer bang te zijn en zich te amuseren tot de storm is gaan liggen. 

RTL 8

Ollie

Mabel vindt een muziekdoos, wat haar blij maakt, tot Ollie ermee komt spelen. Gelukkig is Spin er om te helpen.