Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Arthur En De Minimoys

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om deze weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hem op het spoor en denken dat de ring magisch is. 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel. 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van. 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver waardoor het dorp in gevaar komt. En net op dat moment vallen de Seides aan... 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruik maken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen. 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plotseling helemaal. Malthazard wil hiervan gebruik maken om haar aan zijn kant te krijgen. Arthur en Betameche gaan op avontuur om haar op tijd te redden uit de handen ... 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Door een foutje in de oogdruppels van Miro groeit hij weer tot zijn ware grootte... Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt? 

RTL 8

Arthur En De Minimoys

Koning Sifrat vertrekt op Meditonogin en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen onze drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.