All Stars & Zonen

De voetballers van toen zijn ouder geworden. Ze staan nu achter de bar, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en (schoon)dochters aan de bal.

Om de door hem in dronkenschap veroorzaakte schade op de club te herstellen, heeft Jeffrey een plan bedacht: in het Beer Book of World Records komen en zo 6.000 euro verdienen. Jeffreys vriendin Shannen heeft echter heel andere plannen voor hem bedacht. Johnny worstelt tot groot onbegrip van Aisha met heel andere bierproblemen.

Bron: BNNVARA

Meer Afleveringen van All Stars & Zonen

Nederland 1

All Stars & Zonen

Kerstmis bij Swift Boys wordt onder Roos' leiding dit jaar heel anders: geen bier en bitterballen, maar een fundraising voor Oekraïne. Johnny heeft een verrassing voor Aisha in petto, maar de grootste verrassing wordt verzorgd ... 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Rikkie is het zat, al die flauwe grappen over homo's in de kantine en kleedkamer. Hij gaat dispensatie vragen bij de KNVB om voortaan in een vrouwenelftal mee te mogen spelen. Dat brengt Jeffrey, die al zes maanden zonder vrien ... 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Munir en Jeffrey nemen Harry's tuincentrum over van Willem die definitief met pensioen lijkt te gaan. Intussen brengt Mark zijn ervaringen, opgedaan bij de Sexaholics Anonymous, in de praktijk en neemt de hele club in therapie. 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Jeffrey krijgt tijdens zijn werk in de plantsoenendienst de supervisie over een heuse BN'er die een taakstraf moet uitvoeren. Zero neemt zijn muzikale aspiraties serieus en gaat met behulp van zijn teamleden een videoclip opnemen. 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Het team maakt zich zorgen om het rouwverwerkingsproces van Junior, die maar geen afscheid kan nemen van zijn overleden geliefde. Intussen ziet Johnny een gat in de markt door met Roos een kinderopvang te beginnen op de club. 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Junior worstelt met zijn gevoelens voor zijn veel oudere secretaresse. Zijn teamgenoten besluiten hem te helpen. Johnny doet zijn best om aan alle eisen van Aisha's bevalplan te voldoen en schakelt de hulp van Willem in. 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Aisha maakt met haar telefoon een documentaire over Johnny, als tijdsdocument voor hun nog ongeboren dochter. Ze interviewt Johnny's oude vrienden en ontdekt dat Johnny met een groot geheim leeft, maar niet zo groot als het geh ... 

Nederland 1

All Stars & Zonen

Terwijl generatie Z onze Swift Boys belachelijk maakt op TikTok, begint Desiré een relatie met een heel knappe en bijzondere influencer. Zijn adoptieouders, Bram en Paul, zijn razend enthousiast over deze potentiële schoondoc ...