Koken met konijnen

Bonte kookshow vol spinnende poezen, happy honden en vrolijke varkens, waarin Diederik Kreike en Ayrton Fraenk gerechten maken die lekker zijn voor beest en baas. Vooraf en aansluitend Hamstertalk: twee hamsters en een courgette nemen de kijkers mee in een hysterische, humoristische en kritische beschouwing.

Hoe ga je nou om met een dier met een handicap? Aai gewoon maar lekker, ze zijn als alle andere dieren. Mikey is een blinde hond en hij is vooral stapeldol op knuffelen en lekker eten. Nou dat komt voor de bakker met overheerlijke say-cheese-cakes.

Bron: VPRO

Meer Afleveringen van Koken met konijnen

Nederland 1

Koken met konijnen

Diederik en Ayrton gaan langs bij zangeres Froukje en haar lievelingskip Hennie. Zolang de Matti-macarons in de oven staan zingen Diederik, Ayrton en Froukje het lied 'Liefde is voor iedereen'. 

Nederland 1

Koken met konijnen

Presentator Jurre Geluk staat altijd in de spotlight, maar zijn poes Peuk houdt niet zo van al die aandacht. Jurre is dol op zijn kat én op saucijzen broodjes. Diederik en Ayrton verwennen baas en beest met 'Vega kittige sauci ... 

Nederland 1

Koken met konijnen

Numidia zingt, danst en presenteert , en haar 'best friend' is kat Zitroen. Die troost haar als ze verdrietig is. Numidia kun je wakker maken voor baklava. Nu maar kijken of Zitroen ook gek is op Beestenbaklava. 

Nederland 1

Koken met konijnen

André Dongelmans heeft geen huisdier maar kruipt wel in de huid van dieren in zijn werk als stemacteur. Bij het Koken met konijnen-asiel geeft hij alle konijnen een stem, en Diederik en Ayrton bakken voor iedereen verrukkelijk ... 

Nederland 1

Koken met konijnen

Donuts, popcorn of baklava eten met je hond, poes of kip. Dat kan. Diederik Kreike en Ayrton Fraenk laten weer zien hoe je thuis ook heerlijke baas- en beestbaksels maakt. En dit keer dienen zij het eten op voor wel heel bijzon ... 

Nederland 1

Koken met konijnen

Diederik en Ayrton gaan bij Boer Ayoub koeien aaien. Koeien worden rustig van klassieke (viool)muziek. Met z'n drieën vieren ze een pannacotta-popcornparty tussen de koeien. 

Nederland 1

Koken met konijnen

Douwe Bob is samen met PBFF (pet best friend forever) hond Tammy te gast. In het asiel gaan ze op zoek naar een metgezel voor Tammy. Ze eten met heel veel dieren Love & Shine koekjes. Zullen deze ervoor zorgen dat de vonk overs ... 

Nederland 1

Koken met konijnen

Diederik en Ayrton gaan langs bij zangeres Froukje en haar lievelingskip Hennie. Terwijl de Matti-macarons in de oven staan, schrijft Froukje het lied 'Liefde is voor iedereen', een ode aan de liefde.