Jungle Book

Animatieserie over Mowgli, een in de jungle achtergelaten mensenkind dat wordt opgevoed door wolven.

Kaa heeft een aantal dieren gehypnotiseerd omdat hij boos is. Baloo en Bagheera kunnen zich hierdoor niet verdedigen.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Jungle Book

Nederland 1

Jungle Book

Wanneer de bliksem een grote brand heeft veroorzaakt in de bergen, moet Ponya rennen voor haar leven. De sluwe Tabaqui drijft haar in het leefgebied van Shere Kahn. 

Nederland 1

Jungle Book

Phaona klaagt bij de wolvenroedel over Mowgli. Hij komt volgens Phaona veel te dicht bij het mensendorp en dat is gevaarlijk. 

Nederland 1

Jungle Book

Wanneer Mowgli wordt aangevallen door Tabaqui, schiet Rikki-Tikki-Tavi hem te hulp. De dieren plagen Mowgli omdat hij niet dapper genoeg is. 

Nederland 1

Jungle Book

Mowgli heeft een spiegel gevonden die door een mens verloren is. Door de weerspiegeling van de spiegel denkt Tabaqui dat er nog meer mensenkinderen in de jungle zijn. 

Nederland 1

Jungle Book

Rikki wordt in zijn nieuwe huis lastiggevallen door cobra's. Hij kan ze niet verslaan, maar dat durft hij niet toe te geven. Mowgli, Bagheera en Baloo komen hem te hulp en dan blijkt waarom Rikki de slang niet kon verslaan. 

Nederland 1

Jungle Book

Appu wil graag met zijn vader mee op pad, maar dat mag pas als hij volwassen is. Volgens zijn vader ben je volwassen als je een steen de lucht in gooit en deze niet meer naar beneden komt. En dus gaat Appu oefenen, maar dit bre ... 

Nederland 1

Jungle Book

Mowgli vindt een babykrokodil, maar hij moet naar de les van Baloo en die vindt dat hij de krokodil terug moet brengen. Dat probeert Mowgli, maar de krokodil wil niet meer bij hem weg. 's Middags heeft hij echter weer les, en d ... 

Nederland 1

Jungle Book

Er is een aardbeving in de jungle. Hierdoor komen Lali en Bala vast te zitten in een grot. Mowgli doet er alles aan om zijn vrienden te redden.