Peperbollen

Hilke Blum runt de Kledinginzameling voor vluchtelingen. Als ze op een ochtend bij haar winkeltje komt, blijkt dat er ingebroken is en is de nieuwe zending kleding uit een dure buurt in Hamburg gestolen. De Peperbollen, die wel eens meehelpen, nemen direct het onderzoek op zich.

Bij het opruimen van de zolder vindt Henri een geigerteller, die vreemd genoeg straling meet. Hannes heeft een partij Chinese thee gekocht van een jeugdvriendin, voor een zacht prijsje. Alleen blijkt de thee niet uit China afkomstig, maar uit Japan.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Peperbollen

Nederland 1

Peperbollen

Eva's account bij een webwinkel is gehackt en er is 15.000 euro van haar rekening gehaald. Via de pakketagent achterhalen de Peperbollen het brein achter de oplichterij. 

Nederland 1

Peperbollen

Milan ontdekt toevallig dat er in een oud gebouw dat gerenoveerd gaat worden vleermuizen wonen en probeert ervoor te zorgen dat ze de vebouwing heelhuids doorstaan. 

Nederland 1

Peperbollen

Wanneer er een verkeerd pakket bij de moeder van Jet bezorgd wordt, komen de Peperbollen in aanraking met dierensmokkelaars. 

Nederland 1

Peperbollen

Pippa blijkt een geheimzinnige beschermengel te hebben. Ze komt erachter dat dit iemand uit haar verleden is, die iets goed te maken heeft met haar. 

Nederland 1

Peperbollen

Lou krijgt van haar tante Jenny een jurk die is afgezet met strass-stenen. Bij een deel van deze stenen blijkt het echter om geroofde diamanten te gaan. 

Nederland 1

Peperbollen

Er wordt een lading drugs gevonden in de visstal van Sven. De Peperbollen geloven in zijn onschuld en gaan op onderzoek uit. 

Nederland 1

Peperbollen

Wanneer een chocolademuseum beroofd wordt van een lading bonbons ter waarde van 15.000 euro, is het aan Milan om deze zaak op te lossen. 

Nederland 1

Peperbollen

De Peperbollen worden op de proef gesteld, wanneer Rafa erachter komt dat zijn vader betrokken is bij een bende oplichters.