Pip en Posy

Animatieserie over het konijn Pip en de muis Posy, die samen spannende avonturen beleven.

Pip en Posy spelen avonturiertje met Varkentje en Kikker als Pip per ongeluk Varkentje laat vallen. Pip krijgt een goed idee en kiest een plakplaatje uit zijn stickerdoosje als 'pleister' voor Varkentje. Posy vindt dat een geweldig idee en vraagt om een pleister voor Kikker. Pip geeft haar er eentje, maar Posy wil meer. Pip wil liever niet nog meer plakplaatjes weggeven, maar Posy haalt hem over door Kikker zogenaamde ongelukjes te laten overkomen. Pip raakt geïrriteerd over Posy's hebberigheid, maar ze is niet van plan te stoppen. Met nog maar één sticker over gaat Posy te ver en trekt ze per ongeluk Kikkers arm kapot.

Bron: VPRO

Meer Afleveringen van Pip en Posy

Nederland 1

Pip en Posy

Pip probeert Posy en hun vriendjes te regisseren in een prachtige wintervoorstelling. 

Nederland 1

Pip en Posy

Posy wint een sleewedstrijd doordat ze per ongeluk een deel van het parcours mist en ze haalt Pip over haar geheim niet te verklappen. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy proberen Jamila te leren hoe ze van de heuvel moet afsleeën, maar ze geven haar verwarrend en tegengesteld advies. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy moedigen Frankie aan om in de sneeuw te spelen, ook al houdt ze er niet van omdat het koud en nat is. Nadat Frankie per ongeluk onder de sneeuw komt te zitten, maken Pip en Posy het weer goed door een binnen-sneeuws ... 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy spelen tegen Jamila en Vic in Frankies actie quiz. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip bedenkt een avontuurlijk spel voor hem en Posy waarin ze een knorrige kiezelsteen naar zijn grot moeten terugbrengen. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip vraagt of Posy een foto wil maken van hem als hij een grote sprong maakt, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt, dus moet Posy een creatieve oplossing bedenken. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip is een masker aan het versieren als verrassing voor Posy. Als ze bij de speelhoek komt voordat het masker klaar is, doet hij zijn uiterste best een leuk spel te verzinnen, zodat de verrassing niet bedorven wordt omdat Posy ...