Pip en Posy

Animatieserie over het konijn Pip en de muis Posy, die samen spannende avonturen beleven.

Posy neemt haar rolschaatsen mee naar het park, zodat zij en Pip om de beurt kunnen rolschaatsen. Posy ontdekt dat het moeilijker is dan het lijkt. Na een wankele eerste poging laat ze Pip aan de beurt.Hij ontdekt onverwacht dat hij er heel goed in is. Hij moedigt Posy aan om het nog eens te proberen, maar haar zelfvertrouwen heeft een deuk gekregen. Als hij haar onder druk zet om harder te gaan, valt ze. Gedesillusioneerd geeft ze haar rolschaatsen aan Pip. Pip denkt dat Posy, door te laten zien hoe goed hij is, het weer wil proberen. Maar het tegenovergestelde gebeurt en ze wil het opgeven.

Bron: VPRO

Meer Afleveringen van Pip en Posy

Nederland 1

Pip en Posy

Pip probeert Posy en hun vriendjes te regisseren in een prachtige wintervoorstelling. 

Nederland 1

Pip en Posy

Posy wint een sleewedstrijd doordat ze per ongeluk een deel van het parcours mist en ze haalt Pip over haar geheim niet te verklappen. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy proberen Jamila te leren hoe ze van de heuvel moet afsleeĆ«n, maar ze geven haar verwarrend en tegengesteld advies. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy moedigen Frankie aan om in de sneeuw te spelen, ook al houdt ze er niet van omdat het koud en nat is. Nadat Frankie per ongeluk onder de sneeuw komt te zitten, maken Pip en Posy het weer goed door een binnen-sneeuws ... 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy spelen tegen Jamila en Vic in Frankies actie quiz. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip bedenkt een avontuurlijk spel voor hem en Posy waarin ze een knorrige kiezelsteen naar zijn grot moeten terugbrengen. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip vraagt of Posy een foto wil maken van hem als hij een grote sprong maakt, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt, dus moet Posy een creatieve oplossing bedenken. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip is een masker aan het versieren als verrassing voor Posy. Als ze bij de speelhoek komt voordat het masker klaar is, doet hij zijn uiterste best een leuk spel te verzinnen, zodat de verrassing niet bedorven wordt omdat Posy ...