Pip en Posy

Animatieserie over het konijn Pip en de muis Posy, die samen spannende avonturen beleven.

Als Pip en Posy muziek maken met een rammel-rammelaar en de tingel-xylofoon, vinden ze de geluiden zo leuk dat ze een klein liedje maken en een band voor twee personen oprichten. Vic vindt een trommel en vraagt of hij mee mag doen. Pip en Posy vinden het goed, maar krijgen al snel spijt van hun uitnodiging hem te laten trommelen. Hij speelt hard en zijn willekeurige manier van spelen klinkt niet goed, dus sturen ze hem beetje bij beetje weg door hem naar achteren te sturen en de trommel af te pakken. Dat is de laatste druppel voor Vic. Gefrustreerd en gekwetst rent hij weg. Pip en Posy beseffen dat ze hem pijn deden en bieden hun excuses aan.

Bron: VPRO

Meer Afleveringen van Pip en Posy

Nederland 1

Pip en Posy

Pip probeert Posy en hun vriendjes te regisseren in een prachtige wintervoorstelling. 

Nederland 1

Pip en Posy

Posy wint een sleewedstrijd doordat ze per ongeluk een deel van het parcours mist en ze haalt Pip over haar geheim niet te verklappen. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy proberen Jamila te leren hoe ze van de heuvel moet afsleeĆ«n, maar ze geven haar verwarrend en tegengesteld advies. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy moedigen Frankie aan om in de sneeuw te spelen, ook al houdt ze er niet van omdat het koud en nat is. Nadat Frankie per ongeluk onder de sneeuw komt te zitten, maken Pip en Posy het weer goed door een binnen-sneeuws ... 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip en Posy spelen tegen Jamila en Vic in Frankies actie quiz. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip bedenkt een avontuurlijk spel voor hem en Posy waarin ze een knorrige kiezelsteen naar zijn grot moeten terugbrengen. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip vraagt of Posy een foto wil maken van hem als hij een grote sprong maakt, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt, dus moet Posy een creatieve oplossing bedenken. 

Nederland 1

Pip en Posy

Pip is een masker aan het versieren als verrassing voor Posy. Als ze bij de speelhoek komt voordat het masker klaar is, doet hij zijn uiterste best een leuk spel te verzinnen, zodat de verrassing niet bedorven wordt omdat Posy ...