Bad nature

Marv de mandril, Gloria de poema en hun razende dierenreporters beantwoorden vreemde vragen over de grootste gruwelen van de natuur die je nog niet kende.

Een gigantische wespachtige probeert een groep honingbijen aan te vallen en bellers mogen raden wat er vervolgens gaat gebeuren. Ondertussen doet Baz onderzoek waarbij hij zich afvraagt of de grootste misdaden in de geschiedenis door koala's zijn gepleegd.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Bad nature

Nederland 1

Bad nature

Pam dreigt een enorme stinkbom te laten ontploffen terwijl ze ons haar top vijf van de grootste stinkers van het dierenrijk laat zien. 

Nederland 1

Bad nature

Baz onderzoekt het mysterieuze geval van een kakkerlak die zijn hoofd is verloren. En doorleeft. Ook ontmoeten we een schildpad die het eigenaardige vermogen heeft om met zijn achterwerk adem te halen. 

Nederland 1

Bad nature

'Bad Nature zoekt Talent' is weer terug met een bijzondere kandidaat: een mestkever die enorme ballen poep vooruit kan rollen. Ondertussen vaart Monty naar IJsland, want hij is op zoek naar het oudste dier van de wereld. 

Nederland 1

Bad nature

In 'Talent bij Bad Nature' komt een uitzonderlijke rups aan bod met een uniek talent, hij doet imitaties. Monty gaat naar Amerika en interviewt een pad die haar eigen huid opeet. 

Nederland 1

Bad nature

Het Bad Nature team raakt in een zaak verwikkeld met mysterieuze verdwijningen en stuurt Baz eropuit voor een onderzoek. Ook zien we slakken waarvan de hersenen worden overgenomen door parasieten. 

Nederland 1

Bad nature

Marv de mandril roept zichzelf uit tot de grootste eter die er bestaat. Om te bewijzen dat hij het mis heeft, reist onze eigen eetlustige reporter Monty rond de wereld om de grootste veelvraten te vinden. En de uitkomst is verr ... 

Nederland 1

Bad nature

Pamela toont haar top vijf van dieren die er bizar uitzien, maar die ook superkrachten hebben. We zien een mysterieuze mix van rare neuzen, vreemd gevormde hoofden en andere aanpassingen aan de omgeving. Wie staat er op één? 

Nederland 1

Bad nature

Het Bad Nature team leert dat sommige dieren met een enge reputatie eigenlijk helemaal niet zo eng zijn. En terwijl Marv zich in een boom verstopt houdt, ontmoeten de anderen een zeer bijzonder dier dat verloren lichaamsdelen w ...