De inwoners van Cabot Cove maken zich zorgen over een groot bouwproject aan de kuststrook. Jessica raakt van beide kanten betrokken bij de zaak, omdat haar neefje werkzaam is bij de projectontwikkelaar.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Murder, She Wrote

RTL 8

Murder, She Wrote

De manager van een radiostation verandert het format van klassieke muziek naar hardrock. Dit wordt hem niet in dank afgenomen, want hij wordt vermoord. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Tegen wil en dank raakt Jessica verwikkeld in een web van malafide praktijken. Ze komt erachter dat een organisatie van plan is een virus te stelen en te gebruiken als biologisch wapen. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Op het eerste gezicht lijken de moord op een motorrijder en een advocaat geen verband met elkaar te hebben. Maar Jessica kan al snel de link leggen en krijgt zo de verdachte in het vizier. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Twee dagen voor een grote zeilrace wordt een rijke zeiler vermoord. De dochter van zijn rivaal wordt verdacht van de moord. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Jessica gaat naar AustraliĆ« om een stuk grond waar ze mogelijk recht op heeft, toe te eigenen. Het lijkt niet in de haak en het wordt echt verdacht als Jessica's advocaat vermist wordt. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Jessica doet erg haar best om de naam van haar oude vriend Andy te zuiveren. Het wordt lastig als er een moordwapen in Andy's auto wordt gevonden. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Als Jessica van een ontspannen vakantie in de bergen probeert te genieten, moet ze onverwacht toch aan de slag. De vriend bij wie ze verblijft, wordt gechanteerd en vervolgens wordt de afperser vermoord. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Het kinderverhaal dat Jessica heeft geschreven, wordt gebruikt voor een poppenshow op televisie. Het verhaal krijgt een donker randje als een van de investeerders wordt vermoord en een pop als moordwapen is gebruikt.