Line Of Duty

Britse misdaadserie over de agenten van een anticorruptie-eenheid.

Arnott is ervan overtuigd dat Gates een rol speelt in Jackies verdwijning. Samen met Fleming probeert hij Gates in de val te lokken, maar daarbij gaat Arnott zo ver, dat het hem zijn carrière kan kosten.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Line Of Duty

RTL 8

Line Of Duty

Nick Huntley wordt uitgebreid ondervraagd over de moord op Tim Ifield, maar AC-12 blijft ervan overtuigd dat zijn vrouw erbij betrokken is. Voor het team begint een race tegen de klok om op tijd de waarheid te ontdekken. 

RTL 8

Line Of Duty

Het rommelt in het huwelijk tussen Roz en Nick Huntley als Nick niet meer zo zeker is van de onschuld van zijn vrouw. Een cold case geeft AC-12 een nieuwe invalshoek om het tegen Roz Huntley op te nemen. 

RTL 8

Line Of Duty

AC-12 ontdekt gaten in de zaak tegen Michael Farmer. Loopt de echte seriemoordenaar nog steeds vrij rond? Steve wil van Huntleys echtgenoot weten waar zij was op de avond dat Tim Ifield verdween. 

RTL 8

Line Of Duty

Hoofdinspecteur Roz Huntley arresteert een 24-jarige man, op verdenking van een aantal moorden. De forensisch onderzoeker twijfelt aan zijn schuld en roept de hulp in van AC-12. Kate gaat undercover in Huntleys team. 

RTL 8

Line Of Duty

Steve wordt gearresteerd op verdenking van moord, maar blijft vasthouden aan zijn onschuld. Kate heeft dankzij haar undercoverwerk mogelijk de sleutel in handen om Steves onschuld te bewijzen én de identiteit van de Caddy te o ... 

RTL 8

Line Of Duty

Steve wordt geschorst en het team raakt verdeeld. Nu zijn carrière in gevaar is, vraagt Steve een onwaarschijnlijke bron om hulp. Kate vindt nieuw bewijsmateriaal, maar het voormalige hoofd van de zedenafdeling zegt zich niets ... 

RTL 8

Line Of Duty

Een nieuwe getuigenis brengt het team terug op het spoor naar de Caddy, de corrupte agent die contacten onderhoudt met criminelen. Maar er duikt bewijs op dat suggereert dat de Caddy zich binnen de AC-12 bevindt... Steve duikt ... 

RTL 8

Line Of Duty

Steve denkt dat Danny een lijst heeft gemaakt van mensen die hem vroeger hebben misbruikt. Kate ontdekt dat twee agenten elkaar in het geheim ontmoeten. Ook doet AC-12 een schokkende ontdekking rond de dood van Rod Kennedy.