Een nieuwsverslaggeefster onthult welke groep verantwoordelijk is voor een dodelijke bomaanslag tijdens een militair liefdadigheidsevenement. Het team van NCIS moet haar beweringen natrekken en de dader opsporen.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van NCIS: Los Angeles

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Kensi en Deeks gaan undercover bij een uit gebruik genomen kerncentrale in het kader van een onderzoek naar de stralingsvergiftiging van een sergeant artillerie die daar bijbeunde als beveiligingsmedewerker. 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Een vermeende Noord-Koreaanse spion wordt vergiftigd en door een vrachtwagen met kerstbomen aangereden. Het team moet de persoon vinden die verantwoordelijk is voor het binnensmokkelen van spionnen. Deeks en Kensi proberen een ... 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Deeks wordt gearresteerd en ondervraagd over de moord op zijn voormalige partner. Het team stelt alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Het team gaat op zoek naar een vermiste tiener. Er wordt gevreesd dat zij door een terroristische organisatie is gerekruteerd. 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Het team gaat op zoek naar de vermiste Jada, de vrouw die Sam vier jaar geleden aan asiel in de VS hielp. Kensi gaat samen met DEA-agente Talia Del Campo undercover. 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Kensi en Deeks gaan undercover als sekteleden om een voormalige medewerker van het Ministerie van Defensie te redden die is gehersenspoeld met het doel om geheime informatie te verkrijgen. De overige teamleden proberen te voork ... 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Het team gaat op zoek naar Ruiz. Deze voormalige partner van Sam verdween na de aanschaf van een dodelijk explosief tijdens een undercoveroperatie. 

RTL 8

NCIS: Los Angeles

Special agent Agent DiNozzo schakelt de hulp in van het team als een gevangene die hij moest escorteren op een vlucht van Singapore naar Los Angeles ontsnapt.