Eus' Boekenclub

In Eus' Boekenclub vieren we de liefde voor het lezen en alles daaromheen. Presentator Özcan Akyol stelt het boek centraal, samen mét huisband Lakshmi en terugkerend eenmanspubliek Stefano Keizers.

Presentator en schrijver Özcan Akyol stelt het boek centraal, samen met huisband Lakshmi en terugkerend eenmanspubliek Stefano Keizers. Met schrijver Arthur Japin, een heuse leesclub bestaande uit acteur Caroline De Bruijn en presentator Frits Spits, poëzie van Wout Waanders, een persoonlijk gesprek over literatuur met burgemeester Sybrand Buma (Leeuwarden) en een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Eus' Boekenclub

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Heleen van Royen, een leesclub bestaande uit Giovanca Ostiana en Govert Schilling, dichter Zaïre Krieger en burgemeester Marco Out (Assen). 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Tommy Wieringa, een leesclub met Janny van der Heijden en Yousef Gnaoui, dichter Yentl van Stokkum en burgemeester Peter Snijders (Zwolle) 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Bart Chabot, een leesclub bestaande uit Angelique Houtveen en Stef Bos, poëzie van Derek Otte en een persoonlijk gesprek over literatuur met oud-politicus Job Cohen. 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Marion Pauw, een leesclub bestaande uit Sterrin Smalbrugge en Pieter van der Wielen, poëzie van Benzo Karim en een persoonlijk gesprek over literatuur met Esther Ouwehand, fractievoorzitter van de Partij voor de ... 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Sacha Bronwasser, een leesclub bestaande uit Eva Crutzen en Klaas Dijkhoff, poëzie van Mustafa Stitou en een persoonlijk gesprek over literatuur met Alexandra van Huffelen, staatssecretaris Koninkrijksrelaties en ... 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Herman Brusselmans, een leesclub bestaande uit Yeliz Çiçek en Jurre Geluk, poëzie van Pieter Boskma en een persoonlijk gesprek over literatuur met Liane den Haan, van fractie-Den Haan. 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Marente de Moor, een leesclub bestaande uit Catherine Keyl en Ruben Hein, poëzie van Daniëlle Zawadi en een persoonlijk gesprek over literatuur met Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. 

Nederland 1

Eus' Boekenclub

Met schrijver Roxane van Iperen, een leesclub bestaande uit Clarice Gargard en Marino Pusic, poëzie van Tjitske Jansen, een persoonlijk gesprek over literatuur met Franc Weerwind, minister voor Rechtsbescherming.