The Good Doctor

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Carly en Shaun hebben moeite weer tot elkaar te komen. Ondertussen behandelt het team een marathonloper met een mysterieuze aandoening. Claire doet haar uiterste best een tiener te helpen bij wie opnieuw een hersentumor is gevonden.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van The Good Doctor

RTL 4

The Good Doctor

Shaun en Lea staan op het punt ouders te worden. Iedereen uit het ziekenhuis wacht hen op bij de verloskamer, op één persoon na. Maar dan gebeurt er een ongeluk en wordt met spoed iedereen weggeroepen, ook Shaun... 

RTL 4

The Good Doctor

Tijdens een operatie loopt de spanning hoog op en daardoor komt de verstandhouding tussen Glassman en Shaun zwaar onder druk te staan. Reznick heeft het moeilijk tijdens haar ouderschapsverlof. Park kan haar misschien helpen. 

RTL 4

The Good Doctor

Andrews behandelt een patiënt die buitengewoon gelovig en optimistisch is. Vanwege zijn eigen ervaring met religie is Wolke hier nogal sceptisch over. 

RTL 4

The Good Doctor

Andrews en Lim zijn het oneens over een patiënt die bijna in tweeën is gesplitst. Ondertussen geeft Glassman vaderlijk advies aan Shaun, terwijl ze wachten op nieuws over Glassmans recente tests. 

RTL 4

The Good Doctor

Een patiënte kampt met aanhoudende COVID-symptomen. Het team ontdekt dat er mogelijk iets anders met haar aan de hand is. Andrews en Villanueva hebben moeite met het omgaan met hun onderlinge hiërarchie. 

RTL 4

The Good Doctor

Shaun moet opnieuw leren samenwerken met dokter Kalu. Ondertussen gebruikt hij een risicovolle procedure om een tiener te behandelen die kampt met van neurologische problemen. 

RTL 4

The Good Doctor

Shaun gaat op zoek naar juridische hulp voor een rechtszaak. Hij kiest voor een jonge, veelbelovende advocaat die lijdt aan een dwangstoornis. 

RTL 4

The Good Doctor

Dokter Jared Kalu brengt onverwacht een bezoek aan het Bonaventure-ziekenhuis met een steenrijke patiënt. Ondertussen moet Park de man behandelen met wie zijn vrouw een affaire had. Kan hij het hem vergeven?