Na de dood van een legendarische schrijfster duikt Jessica in een oude moordzaak aan boord van de Queen Mary.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Murder, She Wrote

RTL 8

Murder, She Wrote

Jessica ontdekt bij toeval een brief van George Washington. De vondst leidt tot een held die van zijn voetsstuk valt en de moord op een regisseur. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Voor een nieuw boek doet Jessica onderzoek in een dierentuin in Californië. Daar wordt een moord gepleegd met een zwarte mamba in de hoofdrol. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Jessica is op vakantie in Amsterdam als een bevriende schrijver wordt ontvoerd. Vervolgens raakt ze betrokken in de duistere wereld van diamantsmokkel. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Een reizend circus doet Cabot Cove aan. De komst valt samen met een serie inbraken. Als de eigenaar van het circus wordt vermoord, krijgen twee medewerkers de schuld. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Een onschuldige man is opgepakt voor de moord op een legendarische maestro. Jessica gaat op zoek naar het motief voor de moord én de echte dader. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Jessica is op bezoek bij een vriend in Texas. Ze helpt de eigenaar van een klein transportbedrijf, wiens zoon wordt verdacht van de moord op de ex-man van zijn vriendin. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Dr. Seth Hazlett is spoorloos verdwenen. In zijn kantoor worden bloedvlekken aangetroffen. Jessica wil weten wat er is gebeurd en gaat naar hem op zoek. 

RTL 8

Murder, She Wrote

Jessica is in New York. Haar vriend Floyd Larkin heeft het druk met een moord die is gepleegd in zijn warenhuis. Hij vertelt Jessica dat hij van plan is zijn winkel te verkopen aan een concurrerende keten. Als de eigenaar van d ...