Super surprise

Twee teams bestaande uit ieder vier kinderen strijden tegen elkaar om met hun skills en talent de meest originele surprises te maken. Presentatoren Jill Schirnhofer en Niek Roozen leiden deze creatieve wedstrijd.

Niek en Jill hebben weer twee verrassende opdrachten bedacht: een surprise met pop-up element én de teams moeten één persoon uit hun team inpakken in een surprise.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Super surprise

Nederland 1

Super surprise

Nog één keer komen de mooiste surprises, de beste grappen van Jill & Niek en toffe BN'ers langs. Daarnaast zien we welk team dit jaar de Super Surprise won, en gouden tips van Jill om voor pakjesavond nog de leukste surprises ... 

Nederland 1

Super surprise

De knutseltalenten moeten een surprise maken voor Ozosnel en voor gast: Sinterklaas. Welk team komt als winnaar uit de bus en gaat er vandoor met de Super Surprise Trofee? 

Nederland 1

Super surprise

De knutseltalenten maken surprises over hun droomberoep. En ze zetten alles op alles om multitalent Anne Appelo voor zich te winnen. Met een surprise die geluid kan maken. 

Nederland 1

Super surprise

De talenten knutselen grappige en aaibare insecten om mensen te helpen die bang zijn voor insecten. En ze maken een oogverblindende surprise voor de vrouw die alles durft te proberen: Emma Wortelboer. 

Nederland 1

Super surprise

De knutseltalenten maken fluffy en zachte surprises, waaronder, spoiler alert, een surprise voor Paco, de hond van Thomas van Grinsven. 

Nederland 1

Super surprise

Jill en Niek testen hoeveel liefde de knutseltalenten in hun surprises kunnen stoppen. En de teams moeten een hond en een kerstboom inpakken voor een bekende Nederlander met een heel groot hart. 

Nederland 1

Super surprise

Nog een keer komen de mooiste surprises, de beste grappen van Jill en Niek en toffe BN'ers langs. Daarnaast wordt er laten zien wat er allemaal misging in de studio en hoe de acht knutseltalenten die een plek in de studio verov ... 

Nederland 1

Super surprise

Niek en Jill laten de knutseltalenten weer volop shinen. Ze moeten met glimmende voorwerpen een surprise maken en laten zien dat je ook met een beperking topsurprises kunt maken.