RTL Snowmagazine

Wintersportprogramma waarin bijzondere bestemmingen worden bezocht.

Saskia en Koert-Jan zijn in Frankrijk. Ze bezoeken Les Deux Alpes en Alpe d'Huez. Koert-Jan skiet de langste zwarte piste ter wereld en dompelt zich onder in de après-ski in Alpe d'Huez. Saskia krijgt een rondleiding in Les Deux Alpes.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van RTL Snowmagazine

RTL 4

RTL Snowmagazine

Voormalig topboarder Patrick van der Graaff reist af naar Filzmoos, een romantisch skidorp in de Oostenrijkse Ski Amadé. Saskia Pieck laat zien hoe je je in Nederland kunt voorbereiden op je wintersport. Ze krijgt snowboardles ... 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Koert-Jan en Sophie reizen af naar Westendorf, onderdeel van het grote SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental . Ze verkennen het skigebied en Sophie neemt een kijkje bij de après-ski. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Sophie en Patrick bezoeken de skigebieden van Montafon in het Oostenrijkse Vorarlberg. Hier gaat Sophie onder andere de natuur verkennen met sneeuwschoenen. En voormalig topboarder Patrick bekijkt de snowboardmogelijkheden. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Koert-Jan en Saskia bezoeken de Zillertal Arena. Koert gaat onder andere naar een cool Action Park, waar de gebruikers tips krijgen van de pro's. Saskia verkent de natuur met alpaca's en uiteraard wordt de après-ski in dit geb ... 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Koert-Jan en Sophie gaan grenzeloos skiën rondom de Reschenpass. Sophie bekijkt het Oostenrijkse Nauders en Koert-Jan gaat naar het Italiaanse Schöneben-Haideralm. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Sophie en Patrick reizen af naar het Oostenrijkse Stubaital. Ex-topboarder Patrick verkent de snowboardmogelijkheden en Sophie gaat onder andere freeriden in het zogenaamde Powder Department. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

Koert en Sophie zijn in het Franse Les Sybelles. Koert-Jan krijgt een rondleiding door het immense skigebied. En Sophie gaat op pad met een 'pisteur' en ziet wat er nodig is voor veilige en geprepareerde pistes. 

RTL 4

RTL Snowmagazine

We laten de mooiste skigebieden zien, brengen je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven tips om goed voorbereid op wintersport te gaan.