De Faker

Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur. Iemand die helemaal geen onderdeel is van het gezellige huisje, boompje, beestje gezin. De Faker dus! Maar wie dat is? De Faker wordt gespeeld door twee teams van drie bekende gezichten: de jongens tegen de meiden. Het jongensteam bestaat uit Niek Roozen, Juvat Westendorp en Klaas van der Eerden. Marije Zuurveld, Stephanie van Eer en Shelly Sterk maken deel uit van het meidenteam. Elke aflevering wisselen de teams elkaar af en sturen ze één teamlid op het gezin af. Als het gezin de identiteit van de maker verborgen weet te houden, winnen ze een te gekke prijs voor het hele gezin. Lukt het de presentator om de faker te ontdekken, dan winnen zij een punt voor hun team.

De familie Reloe gaat regelmatig op pad om weerfoto's te maken. Zal Hamza Othman de Faker weten vast te leggen of is de familie hem te slim af?

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van De Faker

Nederland 1

De Faker

De familie Blom viert traditiegetrouw vakantie op een camping in het Franse Vence. Het is aan Rein van Duivenboden om te ontdekken wie de Faker is. Weet hij een puntje te scoren voor team geel? 

Nederland 1

De Faker

In Spanje speurt Niek Roozen naar de Faker bij de familie Winterkamp. Zal het hem lukken om met de winst naar huis te gaan? 

Nederland 1

De Faker

Noël van Kleef gaat langs bij de familie De Lijster die vakantie viert in een vliegtuig! Lukt het Noël om een punt te scoren voor Team Geel of ziet ze ze vliegen? 

Nederland 1

De Faker

Aan de Spaanse kust verblijft de familie Van Heel en het is aan Niek Roozen om te ontdekken wie de boel in de maling neemt. Wint hij een puntje voor zijn team of is de familie hem te slim af? 

Nederland 1

De Faker

In het zonnige Frankrijk viert de familie Van der Meer vakantie en Rein van Duivenboden gaat bij ze langs. Lukt het hem om de Faker op te sporen? 

Nederland 1

De Faker

De familie Van Driel verwelkomt Steven Kazàn op hun vakantieverblijf in Roggel. Lukt het Steven om met zijn magische krachten de Faker aan te wijzen? 

Nederland 1

De Faker

De familie Van den Dungen verblijft deze zomer in Frankrijk en Rein van Duivenboden gaat bij ze langs. Zal hij tijdens het jeu-de-boulen ontdekken wie de Faker is? 

Nederland 1

De Faker

Niek Roozen gaat langs bij de familie Van Drie. Dit gezin viert vakantie in de tropische Costa Brava. Weet Niek zijn hoofd koel te houden en een puntje te scoren voor zijn team?