Uitzending gemist

02 Augustus 2009

Nederland 3

Zwarte Cross

Terugblik op Zwarte Cross 2009. Het Zwarte Cross Festival is een veelzijdige combinatie van muziek, cross, theater, stunts en bizarre humor. Het evenement vond plaats in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Terugblik op Zwarte Cross ... 

Nederland 2

Nu we er toch zijn

Op naar het legendarische Oxford, één van de meest bekende universiteitssteden ter wereld. Slapen in Oxford? No problem Sir. Biertje in Oxford, of course come in. Cheers! Het NWETZ-team reist onder leiding van Eddy Zoëy met ... 

Nederland 3

Baby te huur op vakantie

De vier jonge stellen zitten tot hun nek in de poepluiers en de melkflesjes. De baby 

Nederland 1

Eén tegen 100

Kennisstrijd waarbij de kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Er worden vragen op de kandidaat en het publiek afgevuurd. Gaat de kandidaat naar huis met een flink geldbedrag? Kennisstrijd waarbij de kandidaa ... 

Nederland 1

Praatjesmakers

Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. 

Nederland 1

Beste Zangers

Gordon, Henk Westbroek, Danny de Munk, Albert West, Nick Schilder, Simon Keizer en Thomas Berge vertoeven deze zomer een week lang in een villa op Ibiza, waar ze elkaars repertoire zingen. 

Nederland 2

Kruispunt

Achtergronden uit kerk en samenleving. 

Nederland 1

Te land, ter zee en in de lucht

Compilatie met hoogtepunten van de verschillende onderdelen van dit programma, waaronder: Gein op 

Nederland 3

Willem Wever flits

Sterft rood haar uit? Pim heeft rood haar en vraagt zich af of dat zal uitsterven. Ewout gaat met hem op zoek naar het antwoord op deze vraag. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Jeugdjournaal, gepresenteerd door Tamara Seur, met de volgende onderwerpen: 1) Vertrek fregat HM Evertsen van Koninklijke Marine voor EU-missie in Somalie 2) Scholen in Swat-vallei, Pakistan, weer open na einde strijd tegen T ... 

Nederland 3

Ik Ben Willem

Serie over Willem (elf jaar) die bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam woont. Zijn oudere broer Mick van vijftien jaar woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Willem en Mick zien elkaar in het weekend en Wil ... 

Nederland 2

Knoop in je zakdoek: Sport

International Robert van den Hoogenband bereikt geweldige resultaten met waterpoloër John. Petra heeft de dag van haar leven met toptafeltennisser Trinko Keen. Verstandelijk beperkte sporters werden geholpen zich voor te berei ... 

Nederland 2

Vroege Vogels TV

Exploratie van milieu en natuur in Nederland. 

Nederland 2

Nioscoop

Moslims vertellen in Amerika hoe zij de overleveringen van de profeet in hun dagelijks leven toepassen en vertellen deskundigen over het leven en het karakter van Mohammed. 

Nederland 3

Omega Code

Deze keer in Omega Code het verhaal van Zacheus, de kleine tollenaar. Niemand vond Zacheus aardig, want hij liet de mensen veel te veel geld betalen. Iedereen liep met een boog om hen heen, behalve Jezus. 

Nederland 2

Go, Go, Kosher!

Kookwedstrijd in het teken van landen. We zien hoe twee teams lekkere koshere Belgische gerechten maken. Wie gaat de koksmuts winnen? Kookwedstrijd in het teken van landen. 

Nederland 3

VPRO Boeken

Gesprek met de socioloog Dick Pels over zijn boek Opium van het volk. Hoe moeten we omgaan met de terugkeer van de religie in een cultuur die van God los leek te zijn gekomen? 

Nederland 1

Wilde Ganzen

In deze aflevering is het project: de bouw van een kleuterschool in Mineros, in Bolivia voor kinderen van ontheemden gevlucht voor de overstromingen van de rivieren. 

Nederland 1

Het Vermoeden

Judith Frishman is hoogleraar Jodendom aan de Faculteit der Godsdienstwetenschappen van de Universiteit Leiden. Ze richt zich vooral op het moderne jodendom vanaf de negentiende eeuw tot nu. 

Nederland 3

VPRO Vrije geluiden

Muziekprogramma -Uit Kameroen singer-songwriter, gitarist en percussionist Blick Bassy. -World Minimal Music Festival met slagwerker Arnold Marinissen. -Talking Cows. 

Nederland 1

Eucharistieviering

Eucharistieviering komt uit de kapel van het Universitair ziekenhuis in Gent en staat in het kader van het vijftigjarig bestaan van dit ziekenhuis. Voorganger is ziekenhuispastor Bert Vanderhaegen. 

Nederland 1

De Wandeling

Zoektocht naar inspirerende levensverhalen. KRO Stiltewandeling: op het terrein van Westerbork praat Hella van der Wijst met een NSB-kind en een ondergedoken kind over de dunne scheidslijn tussen goed en kwaad. 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Ds. Arie van der Veer is een paar weken in Israel geweest, en heeft daar program ... 

Nederland 2

Ziel en Zaligheid

Zoektocht naar volksdevotie in Nederland en Vlaanderen. 

Nederland 3

Rootz

Spelshow vol onverwachte wendingen voor de hele familie. 

Nederland 3

Zappsport

Sportmagazine voor de jeugd. Vast element is de spannende battle: Wie zijn er beter in een bepaalde sport: de jongens of de meisjes? Tevens kunnen kinderen met een sportprobleem de hulp inroepen van hun idool en stelt Ron Boszh ... 

Nederland 3

Kids Sterren.nl: Kies je ster

Quiz waarin twee scholen de strijd aangaan om zoveel mogelijk goede antwoorden te geven op de muziek- en showbizzvragen. De drie Djumbo-meiden geven elk een ander antwoord, waaruit de deelnemers moeten kiezen. Een vast onderdee ... 

Nederland 3

Meneer Logeer

Z@ppelin Logeerboek is opgebouwd rondom een thema en een prentenboek. Te zien is hoe leidsters, na het voorlezen van het prentenboek, activiteiten met de kinderen ontplooien.