Uitzending gemist

03 Januari 2007

Nederland 3

NOVA

Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. Natascha Kampusch spreekt. Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. 

Nederland 1

Netwerk (EO, NCRV)

Actualiteitenrubriek. -VN 

Nederland 1

Puberruil

Een multiculturele ruil vol tegenstellingen. De Surinaamse zanger en danser Jared komt uit het levendige centrum van Rotterdam, terwijl boer Bas is opgegroeid in het dorpje Zevenhoven. Het accent ligt op de belevingswereld van ... 

Nederland 2

Dokusoap

Frans Bromet zoekt tussen de dagelijkse boodschappen naar bijzondere verhalen. 

Nederland 1

Man bijt hond

Reportages die laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot. Hoogtepunten van het afgelopen jaar. Reportages die laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot. 

Nederland 3

Het Klokhuis

Een snorvlieg is een soort vliegende bromfiets. Ernst krijgt een lesje snorvliegen. Na wat vallen en opstaan vliegt hij hoog in de lucht. Maar ja, je moet natuurlijk ook weer landen, en dat vindt Ernst minder leuk. 

Nederland 3

Modemeiden

In de eerste aflevering gaan Samora en Chenelva naar de Miljonair Fair. Ze kijken rond om inspiratie op te doen voor het maken van feestkleding. Ze hebben allebei een jurk uit hun eigen kast meegenomen en krijgen van Danie de o ...