Uitzending gemist

04 Februari 2024

RTL 5

24 Uur In De Politiecel UK

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten. 

RTL 5

Als de Brandweer

De brandweer krijgt soms de meest merkwaardige meldingen. Bij aankomst in de jachthaven van Lelystad blijkt een man hoog in de mast van zijn schip te hangen. En dat doet hij al een tijd. Zijn vrouw filmt haar machteloze man van ... 

RTL 5

Ewout & ...

In Rio de Janeiro werden in 2018 meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het ... 

RTL 4

De Moeite Waard?!

Het Friese koppel Ge-An en Klaas gaat het flipavontuur aan. Het stel besteedt alle uren die zij overhouden naast hun werk en gezinsleven aan het opknappen van een uitgewoonde jaren 70-woning. 

RTL 8

Een Nieuw Leven In De Zon

Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland van Europa trekken om hun droom te verwezenlijken. Zij wagen de sprong in het diepe en starten hun eigen bedrijf. 

RTL 4

De Bouw Maakt Het

Programma waarin presentator Daan Nieber in de wereld van de bouw en infrastructuur duikt. We krijgen een kijkje achter de hekken van de bouwplaats en ontmoeten de bouwers die werken aan het Nederland van de toekomst. 

RTL 5

24 Uur In De Politiecel UK

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten. 

RTL 4

Duurzame Roadtrip

Duurzaam reisprogramma waarin Robin Leféber Nederland doorkruist om te zien waar de mooiste, meest interessante en duurzame projecten, initiatieven en hotspots zijn. 

RTL 4

Zorgeloos

Informatief programma waarin Dani Ja?arevi? met patiënten in gesprek gaat over hun diagnose, problematiek en persoonlijke verhaal. 

RTL 4

Lodewijks Groene Geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra en klimaatdeskundige Helga van Leur hun krachten bundelen om mensen te helpen bij het verduurzamen van hun directe leefomgeving. 

RTL 4

Nederland Ontdekt

Lifestylemagazine waarin Inge de Bruijn en Ferry Doedens je meenemen naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland. Met aandacht voor trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle,, wonen, health en beauty. 

RTL 4

Wishing On A Star

Programma waarin presentatrice Carolien ter Linden op zoek gaat naar het ultieme allroundmodel. Deze modellen zullen diverse opdrachten uitvoeren op het gebied van fashion, beauty, business en muziek. 

RTL 4

Ambassadeur Voor Een Dag

Diederik Gommers loopt mee met de KNRM om te ervaren wat de reddingsmaatschappij betekent voor de samenleving. Hij hoort het indringende verhaal van kitesurfers Gijs en Iggy. Zij kwamen in de problemen op de Gouwzee bij Marken. ... 

RTL 4

Thuis Voor Jou

Programma waarin Nance elke week vanuit de speciale studio in Baarn de nieuwste thuistrends, de leukste cadeautips, prachtige huizen en een trend reveal presenteert. 

RTL 7

Wipeout (USA)

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar én tegen de klok strijden op een duizelingwekkende hindernisbaan. De winnaar gaat naar huis met 25.000 dollar. 

RTL 4

Campingtijd

Koert-Jan de Bruijn reist af naar het Zwitserse Jungfrau. Hij bezoekt hier onder andere de Top of Europe en leeft zich uit in de bergwereld rondom Grindelwald. Daarnaast is er aandacht voor de laatste tips en trends op kampeerg ... 

RTL 4

Camp To Go

Kampeerprogramma waarin Sander Janson gezinnen, koppels of vrienden verrast met een kampeeruitje op de mooiste campings in Nederland en Denemarken. 

RTL 7

Vis TV

Hengelsportprogramma waarin sportvissers en presentatoren Marco Kraal, Daniel Weijers en Tamme Smit spannende visavonturen beleven. Dat doen ze op bekende Hollandse stekken, vol verhalen uit onze geschiedenis.