Uitzending gemist

16 September 2006

Nederland 3

NOVA

NPS en Vara, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. - Zweedes aanpak van alcoholmisbruik. Actualiteitenrubriek van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. 

Nederland 1

Rondom 10

Discussieprogramma live uit Amsterdam. 

Nederland 2

Felderhof Villa Versa

Rik Felderhof gaat op tegenbezoek bij gasten uit Villa Felderhof. Joop Braakhekke ontvangt Rik Felderhof in zijn huis in Hindeloopen. Rik Felderhof gaat op tegenbezoek bij gasten uit Villa Felderhof. 

Nederland 3

Kinderen geen bezwaar

Daan en Julia gaan een weekendje in Antwerpen logeren en in ruil daarvoor krijgen Maud en Gerard twee Vlaamse pubers te gast. En wát voor! 

Nederland 2

Wonderlijke Wegen

Ernst Daniël Smid gaat op zoek naar de historische verhalen achter cultureel en kerkelijk erfgoed in Nederland. 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen vervuld worden. 

Nederland 1

NCRV Natuurlijk - rondje delta

natuurprogramma omtrent het Deltagebied. Aan boord van klipper Mathilda doorkruisen we de Zeeuwse en Zuid- Hollandse wateren. Serie omtrent het Deltagebied. Aan boord van klipper Mathilda doorkruisen we de Zeeuwse en Zuid- Holl ... 

Nederland 1

Museumgasten

Kunstgeïnteresseerde Angelique Noortman en couturier Frans Molenaar bezoeken de Nieuwe Kerk in Amsterdam waar de tentoonstelling Fashion DNA is. 

Nederland 1

Onmetelijk optimisme: Kunstenaars

Na de oorlog was het een spannende tijd voor kunstenaars en hun bemiddelaars. Er werd niet alleen ruimte voor schilder- en beeldhouwkunst gerealiseerd, maar ook voor literatuur, muziek en podiumkunst. Na de oorlog was het een s ... 

Nederland 3

Willem Wever

Verrassend vraag- en antwoordmagazine. 

Nederland 1

Klassieke hoogtepunten

Rustig wakker worden met mooie barokmuziek en vriendelijke dieren.