Uitzending gemist

21 Mei 2006

Nederland 2

Kruispunt

Achtergronden uit kerk en samenleving. 

Nederland 2

Taxi

Ontroerende, hilarische en spraakmakende ritten. 

Nederland 1

Met een been in het graf

Victor en Margot gaan eindelijk weer eens met vakantie. Jammer dat Victor het niet heeft op vliegen en de verhalen van mevrouw Bakker hem niet aanmoedigen. En waar komt die verstekeling vandaan? 

Nederland 1

Netwerk (EO, NCRV)

Actualiteiten van EO, KRO en NCRV. De WK-finale wordt gespeeld in het zelfde Olympisch Stadion in Berlijn waar in 1936 de Spelen van Hitler plaatsvonden. Het verhaal van twee atletes van toen. Actualiteiten van EO, KRO en NCRV. 

Nederland 1

Het Hoogste Woord

Serie portretten geïnspireerd door bijbelteksten. Wat hebben bekende Nederlanders met de bijbel? 

Nederland 3

VPRO Boeken

Boekenprogramma waarin wisselende gasten. Gesprekken met hen over boeken, discussies naar aanleiding van boeken of interviews met auteurs. Vandaag de Zuid-Afrikaanse auteur Breyten Breytenbach. 

Nederland 2

Nioscoop

Onderwerpen: -Hirsi Ali. -Machtswisseling Milli Görüs. -Bila-riba. -De Bazaar. 

Nederland 1

Wilde Ganzen

De Wilde Ganzen vliegen deze week voor opvang van gehandicapten in Egypte. 

Nederland 1

Kerkdienst vanuit...

Voorganger: ds. Pieter Willem Hulshof. Onderwerp: Alles wat jullie gedaan hebben voor één van de onaanzienlijksten van Mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan. Voorganger: ds. Pieter Willem Hulshof. Onderw ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Zesde zondag van Pasen. Zang: Het Twents Liturgiekoor uit Hengelo. Dirigent: Bram van de Beek. Voorgangers: mediapastores Peter Denneman en Joke Litjens. 

Nederland 1

De Wandeling

Mensen die hun hart volgen. François de Waal verpestte zijn leven en geeft Hella vijftig tips hoe ze dat kan voorkomen. Mensen die hun hart volgen.