Uitzending gemist

24 Oktober 2015

SBS 6

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 2

Happy Valley

De ontvoerders schrikken als er ineens politie voor hun deur staat en besluiten Ann te verplaatsen.Tijdens het transport gebeurt er iets verschrikkelijks. De ontvoerders schrikken als er ineens politie voor hun deur staat en be ... 

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

Sara Kroos

Met zelfspot en een scherpe blik vertelt Sara Kroos over de onhandigheden die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt. Sara vertelt herkenbaar over ... 

SBS 6

Het Beste Idee van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Trollie

Max is bijgekomen van zijn ijsduik en gaat op zoek naar de trol die hem heeft gered. Daarbij wordt hij in de kraag gegrepen door de bewaker van het nabijgelegen chique hotel Hoog Dikkersdorp. Max is bijgekomen van zijn ijsduik ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Reportage

Luka Magnotta wilde beroemd worden. Hij is er uiteindelijk in geslaagd om, met zichzelf in de hoofdrol, één van de meest schokkende films ter wereld te maken. 

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

RTL 4

Ik Hou Van Holland

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse. 

SBS 6

Dieren op Spreekuur

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Uitgelicht

We kijken mee bij de bijzondere Dinnershow Pandora. Te zien is hoe Studio 21 wordt omgetoverd tot een zinderende nachtclub vol passie, verleiding, dans en topentertainment! 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL 5

Roadtrippers

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen ur ... 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

SBS 6

Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezi ... 

RTL 4

Trips & Travel

Reisprogramma waarin Kevin Brouwer de kijker meeneemt naar de leukste plekken van het land, met bijbehorende tips voor een gezellig dagje uit. 

Nederland 2

Close Up

Fotograaf Erwin Blumenfeld gold in 1950 als best betaalde fotograaf ter wereld. Privé ging het hem minder voor de wind. Fotograaf Erwin Blumenfeld scoorde in de loop van zijn carrière meer VOGUE-covers dan welke andere fotogr ... 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 4

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

RTL 4

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

SBS 6

Uit voorraad leverbaar Uit voorr ...

In Uit Voorraad Leverbaar bezoeken Edo Brunner en Marieke Westenenk iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites. 

RTL 4

Ons Huis Verdient Het

Informatief woonmagazine over wonen zonder energierekening. Marie-Claire van den Berg laat op enthousiaste wijze zien hoe steeds meer mensen in Nederland hun huis vernieuwen naar een energieleverend huis. 

RTL 7

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Superlights-divisies op het circuit van Spa-Francorchamps tijdens het Racing Festival Spa. 

SBS 6

UEFA Champions League

In de UEFA Champions League Magazine komen interviews met verschillende spelers aan bod en meer informatie over de verschillende voetbalclubs. 

RTL 7

RTL GP Magazine Kids Kart Club

Verslag van Europa's grootste kartspektakel voor kids. Ruim 120 coureurs van zeven tot veertien jaar strijden op het circuit van Lelystad om de RTL GP Magazine Kart Cup. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Woezel & Pip Theaterregistratie 

Nederland 1

Sesamstraat

Ieniemienie leert haar knuffel allemaal trucjes. 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

RTL 8

Bamboo Bill In De Film

Bamboo Bill en zijn vriend Jungle Jack verdwijnen in de film. Het is een luchtige en grappige familievoorstelling met veel leuke liedjes die meer dan 250 keer is opgevoerd in Ouwehands Dierenpark Rhenen. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Koffietijd

Deze uitzending staat in teken van '60 jaar Nijntje'. Loretta bezoekt samen met Ingmar Heytze het Centraal Museum in Utrecht en bekijken hier het Atelier van Dick Bruna. 

SBS 6

De Levende Steen Gemeente

Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud. 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Nederland 3

50 Jaar 3FM Feest

'Hilversum 3' was op 11 oktober 1965 voor het eerst te horen. Nu - 50 jaar later - is 3FM dé publieke radiozender voor nieuwe muziek, nieuw talent en nieuwe ontwikkelingen. Onderdeel van de jubileumfestiviteiten is een avond i ... 

Nederland 3

Top 50 jaar 3FM

Dé popzender van Nederland: 3FM, voorheen Radio 3 en Hilversum 3, bestaat precies 50 jaar. In deze special heeft het Nederlands publiek mogen bepalen wat de 50 meest spraakmakende radioprogramma's, uit de geschiedenis van de z ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Nederland Zingt

Een speciale uitzending die in het teken van de Week van de geloofsvervolging staat. We zingen liederen over het volk Israël dat wordt onderdrukt en over de liefde van God voor Zijn volk. Lang geleden werd in zware tijden een ... 

Nederland 1

Kassa

Consumentenmagazine met actuele reportages, tests en individuele problemen. Presentatie: Brecht van Hulten. 

Nederland 3

Klaas Kan Alles

Klaas krijgt de opdracht: kan hij met een rolstoel dwars door een bos racen? Maar ook gaat hij een duel aan met Bas van Velzen, de vrijetrappenspecialist uit Zwolle. Verder is Klaas een dag te gast bij hondenmasseuse Elise Jansen. 

Nederland 1

Blauw Bloed

Deze week heeft het koningspaar nog vakantie maar vanaf zondag is het tijd voor serieuze zaken. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan op staatsbezoek in China. Blauw Bloed kijkt vooruit naar de komende reis en terug ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

Troy

Troy vertrekt met zijn vrienden naar Barcelona en zelfs op vakantie kan Troy het niet laten illusionist te zijn. In Parc Guell in Barcelona wisselt hij geld op een bijzondere manier. Hij verbaast vakantiegangers op het strand e ... 

Nederland 2

De Grote Bijbelquiz

Heb jij meer bijbelkennis dan de Ruud de Wild of Jack de Vries? Speel live mee via live.debijbelquiz.nl. Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen dit jaar de bijbelkennis van Ruud de Wild, Carolina Dijkhuizen, Jack de Vries en ... 

Nederland 2

MAX Muziekspecials

Eric Clapton viert zijn zeventigste verjaardag in de Royal Albert Hall. Hij is de eerste gitarist die zeker tweehonderd keer optrad in deze beroemde zaal. Clapton speelt samen met Paul Carrack, Steve Gadd, Chris Stainton en Nat ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Schepper & Co

Alle ogen zijn gericht op de Klimaatconferentie die eind november in Parijs van start gaat. De afspraken die daar tussen de deelnemende landen worden gemaakt, moeten de opwarming van het klimaat gaan beperken. Maar bij de groot ... 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld. 

Nederland 2

Het eilandgevoel van Schiermonni ...

't is een idyllisch plaatje, kinderen hollend met schepnetjes over het eiland, op zoek naar spinnetjes, torren en vlinders. Een vrijwilliger van het bezoekerscentrum maakt ze enthousiast over de schoonheid van zelfs vervelende ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan H ... 

Nederland 2

De Verandering (TV)

Kefah Alush blikt terug op de hoogtepunten uit de afgelopen serie. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 3

Zapp Your Planet: Expeditie - Ga ...

Complitatie van de afgelopen afleveringen. 

Nederland 2

Fryslân DOK

Serie documentaires gemaakt door Omrop Fryslân over actuele kwesties in Friesland. Elke week weer een nieuwe kijk op diverse zaken van grote diversiteit; van geschiedenis tot literatuur en van sport tot architectuur. 

Nederland 3

Zapplive

De uitslag van de swipe is bekend en het spel ‘Zapplive onder spanning’ wordt gespeeld! Lune is aangeschoven om het nummer dat zij schreef voor alle vluchtelingen in Nederland live te zingen! De tekst is geschreven op het n ... 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

In Zimbabwe verkent Freek de savanne te voet. Dat doet hij samen met een ranger die het gebied heel goed kent, maar hem ook beschermt. Onderweg lopen ze een hele kudde olifanten tegen het lijf. Freek legt uit wat je nou eigenli ... 

Nederland 3

Zapplive

Klaas praat met B-Brave en Saskia heeft vragen via het scherm voor hen! We sluiten deze aflevering af met de Zappchallenge! 

Nederland 2

MO Actueel

Marokkanen in diaspora kampen al jaren met problemen bij de Marokkaanse consulaten in Europa. De meest voorkomende klachten gaan over de te korte openingstijden, de slechte bereikbaarheid, de onduidelijke en trage procedures, d ... 

Nederland 1

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden. Presentatie: Mon ... 

Nederland 2

MO Doc

Veel import huwelijken worden na een tijdje door allerlei oorzaken ontwricht waardoor de mannen hun echtgenoten naar het thuisland terugbrengen en daar achterlaten. Het lukt deze vrouwen meestal om naar Nederland terug te komen ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

In de Ban van de Condor

Er is maar één strijdtoneel denkbaar voor de grote finale en dat is op 4000 meter hoogte in het adembenemende Andesgebergte van Peru, de habitat van 's werelds grootste roofvogel, de condor. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20: het enige echte muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 

Nederland 3

Zapplive

In deze nieuwe aflevering van Zapplive zitten de jongens van B-Brave op de bank bij Klaas! Ook Pieter en Willem van 'De Proefkeuken' en Lune komen langs! Klaas heeft een nieuwe Top 5 en hij speelt het spel ‘ik heb nog nooit†... 

Nederland 3

Zappsport

The Battle: paardrijden 

Nederland 3

Zapplive

Pieter en Willem vertellen over het nieuwe programma ‘De Proefkeuken’! B-Brave laat hun nieuwe nummer: Tot In De Nacht live horen en Saskia heeft vragen via het scherm! We sluiten af met de swipe voor het schrikdraad. 

Nederland 3

Checkpoint

Zijn jongens sneller dan meiden? Daar komen we achter in Wat Valt Sneller? Luchtdruk is krachtig, daar weten we alles vanaf. Maar hoe sterk is de luchtdruk van adem die je uitblaast? Sterk genoeg om een auto mee op te tillen? D ... 

Nederland 1

Sterren.nl Specials

Registratie van het jaarlijkse Mega Piraten Festijn in het Gelredome, Arnhem. Artiesten als Jan Smit, Glennis Grace, Koos Alberts, Marianne Weber, Thomas Berge en Django Wagner vieren samen met duizenden uitzinnige fans het gro ...