Uitzending gemist

25 December 2006

Nederland 1

Hello Goodbye

Gesprekken met vertrekkende passagiers of juist met degenen die staan te wachten op hun dierbaren. Speciale kerstaflevering. 

Nederland 2

De Nationale Wetenschapsquiz

voorronde van de Nationale Wetenschapsquiz, waarin teams van krantenlezers het tegen elkaar opnemen. Het beste krantenteam strijdt tegen een team van hoogleraren 

Nederland 3

Kinderen geen bezwaar

Maud heeft geld gepikt van een vriendin. Inke zorgt voor extra inkomsten voor Daan. 

Nederland 3

Het Klokhuis

Deze week staan alle afleveringen in het teken van het circus. Voordat een circusvoorstelling begint, moet er heel wat geregeld worden. Yvon neemt een kijkje achter de schermen van het circusleven. 

Nederland 2

MAX Proms

Concert met pop-, klassieke en kerstsongs. Met Vicky Leandros, Ben Cramer en Tom Parker & The New London Chorale! We worden door de artiesten getrakteerd op hun mooiste kerstliedjes. Met Ben Cramer en Tom Parker & The New Londo ... 

Nederland 1

Het Hoogste Woord

Serie portretten van bekende Nederlanders die reageren op inspirerende en confronterende teksten uit de bijbel. 

Nederland 2

Kerstmatinee

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat de Negende Symfonie van Beethoven. 

Nederland 2

Urbi et Orbi

Vanaf het balkon van de Basiliek St. Pieter in Rome geeft paus Benedictus XVI de jaarlijkse zegen Urbi et orbi. 

Nederland 1

Eucharistieviering

Kerstdagviering vanuit de Sacramentskerk in Breda. Zang door het Sacramentskoor o.l.v. Henri de Graauw. Voorgangers zijn de mediapastores Peter Denneman, Joke Litjens en de plaatselijke pastor Han Geppaart. 

Nederland 2

Taxi

Het beste van Taxi 2001-2006. Joris Linssen kijkt samen met passagiers terug op zes jaar Taxi. Taxi 2001-2006. Joris Linssen kijkt samen met passagiers terug op zes jaar Taxi.