Jungle In Huis Gemist?

Medewerkers van dierenwelzijnsorganisaties schieten radeloze eigenaren te hulp die met alle gevolgen van dien een exotisch dier in huis namen. We zijn getuige van spannende reddingsacties om verwaarloosde katachtigen, knaagdieren of circusapen te redden. Verder zien we wat ervoor nodig is om de dieren weer echt dier te kunnen laten zijn.

RTL 5

Jungle In Huis

Twee leeuwenwelpjes zijn uit een Oekraïense dierentuin gered die door de oorlog in gevaar is. Een vrouw houdt de dieren geruime tijd in haar eigen huis totdat de situatie onhoudbaar wordt... Nederlandse dierverzorgers staan vo ... 

RTL 5

Jungle In Huis

Een voormalige circusaap zit onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten in een veel te kleine kooi. Dierenarts Godelieve en haar collega komen in actie. 

RTL 5

Jungle In Huis

In Zuid- Holland komt een eigenaar tot de conclusie dat zijn flatje te klein blijkt voor zijn uit de kluiten gewassen serval. De dierenverzorgers proberen het dier zonder al te veel stress te redden. 

RTL 5

Jungle In Huis

De eigenaar van een tijger is overleden. De dierverzorgers hebben als de opdracht het verwaarloosde dier uit een achtertuin te redden. 

RTL 5

Jungle In Huis

De eigenaar van twee chimpansees komt in opstand als zijn dieren in beslag worden genomen. En een op Marktplaats als huisdier gekochte zilvervos voor in een Limburgse achtertuin blijkt toch onhoudbaar. 

RTL 5

Jungle In Huis

Berberaap Torzan zit al 19 jaar als huisdier in een slaapkamer. Zijn eigenaar wordt overrompeld door de autoriteiten als ze het dier in beslag komen nemen.