Herrie In De Druiventros Gemist?

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en meneer Reimers een nieuwe uitdaging aangaan. Dit keer zakken de heren af naar het Brabantse Berkel-Enschot waar de familie Mutsaers het zeer gedateerde familiehotel De Druiventros al zo'n 40 jaar bestiert. De toekomst van het bedrijf staat op het spel, want op een steenworp afstand wordt een nieuw, veel groter en luxer hotel uit de grond gestampt.

RTL 4

Herrie In De Druiventros

De grande finale. Krijgt de zaak zijn vierde ster terug? Tijdens het grote openingsfeest van De Druiventros komen Herman en Meneer Reimers alsnog met een oplossing voor het restaurant. 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

Rob wordt emotioneel in de boksring. Herman en Meneer Reimers zien het niet meer zitten. Als er niets meer aan het restaurant en de kamers gedaan gaat worden, stappen ze op! 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

Terwijl Rob en Janny op vakantie zijn in Spanje, gaat de verbouwing van de zalen onverminderd door. Herman ondervraagt de ontevreden koks over hun positie binnen De Druiventros. 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

De verbouwing van de zalen start. Ondertussen loopt de spanning tussen Meneer Reimers en Mieke hoog op en worden Rob en Janny met hun neus op de feiten gedrukt. 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

De familie krijgt te horen hoeveel sterren het hotel nu écht waard is. Verder blijkt dat er bovenop alle bestaande problemen ook nog een nieuwe cateringservice is overgenomen. 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

De aangeslagen bedrijfsleider Conny neemt het op voor de oude garde. Meneer Reimers trakteert zichzelf op het 'Brabants Genieten-arrangement' van hotel De Druiventros. 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

Herman en meneer Reimers proberen de oudere generatie ervan te overtuigen om een stapje terug te doen. Maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde. 

RTL 4

Herrie In De Druiventros

Chef-kok Herman den Blijker en meneer Reimers staan voor een nieuwe uitdaging. Het Brabantse hotel De Druiventros van de familie Mutsears is op zijn zachtst gezegd aan een flinke opknapbeurt toe. Maar door gebrek aan duidelijke ...