ONM Gemist?

Nederlandse (NL) soapserie.

Nederland 3

ONM

Het huwelijk tussen Tess en Maarten. Sanne rijdt tegen haar wil in gekke Linda naar het huwelijk. Malu betrapt Alex met zijn hand in de bloes van Donna. Karif slaat een brug tussen Syzte en Yousef. 

Nederland 3

ONM

Linda baalt als haar verlof ingetrokken is en weet Sanne naar de kliniek te lokken, zodat ze kan ontsnappen.Tess voelt zich enorm hypocriet over haar leugens tegen Maus. 

Nederland 3

ONM

Maarten en Tess hebben een enorme hobbel te nemen voordat ze kunnen trouwen. Sanne ontdekt dat Linda verlof heeft aangevraagd op Maartens trouwdag. Annemarie geniet stiekem van JP. 

Nederland 3

ONM

Tess wil Maarten haar overspel opbiechten, maar Jasper wil dat niet, omdat hij dan Maus kwijtraakt. Junior komt voor de laatste keer oog in oog te staan met Roderick. 

Nederland 3

ONM

Junior probeert Jacqueline van haar wraakplannen af te houden. Roderick weet te ontsnappen, maar kan het Pakhuis niet uit. Een klopjacht volgt. Sanne weet een afspraak met Linda te maken. 

Nederland 3

ONM

Als Yousef dreigt te stikken, moet Sytze improviseren om zijn leven te redden. Roderick heeft nog één laatste troef, waarmee hij Jacqueline probeert te bespelen. Junior ontdekt dat Kim meer weet. 

Nederland 3

ONM

Tess en Jasper raken in paniek als ze beseffen wat er tussen hen gebeurd is. Als Alex 

Nederland 3

ONM

Als ultieme test dwingt Malú Donna om Alex nog één keer te versieren. Junior vindt het onbegrijpelijk en onverantwoord hoe Jacqueline zichzelf in gevaar heeft gebracht. 

Nederland 3

ONM

Kim krabbelt terug als ze merkt dat Jacqueline serieus is over haar gruwelijke wraak op Roderick. Shirina krijgt alle verantwoordelijkheid over de toekomst van haar baby in de schoenen geschoven. 

Nederland 3

ONM

Esmee raakt in coma. Marnix schreeuwt moord en brand: de baby moet nu gehaald worden. Shirina is bang dat zowel Esmee als de baby het niet zullen halen. Annemarie weet JP te strikken voor een intieme therapiesessie. 

Nederland 3

ONM

Maarten ontdekt dat Linda niet achter de zwijgtelefoontjes zat. Sanne gaat uit haar dak als Tess haar de toegang tot de SEH ontzegt. Alex weet eindelijk tot Malú door te dringen. 

Nederland 3

ONM

Marnix is blij dat er eindelijk een verstandige beslissing rond Esmees zwangerschap is genomen. Tess heeft een truc tegen de anonieme zwijgbeller. 

Nederland 3

ONM

Woedende Malú stuurt Donna gefrustreerd weg uit het pakhuis. Donna weigert kalm. Sytze biecht aan Karif de waarheid op over het 

Nederland 3

ONM

Malú wordt alsmaar argwanender door Alex zijn reactie op Donna. Maarten wordt steeds lastig gevallen met zwijgtelefoontjes. Sytze loopt een groep homohaters tegen het lijf. 

Nederland 3

ONM

Marnix komt op voor het leven van Esmee en eist, tegen het doktersadvies in, dat de baby gehaald wordt. Shirina komt op voor het leven van háár ongeboren kind! 

Nederland 3

ONM

Het gaat helemaal niet goed met de zwangere Esmee. Ilyas en Shirina kunnen hun problemen niet thuislaten en dus knalt het op de werkvloer. Sanne zoekt bewijs tegen Linda en riskeert daarmee haar baan. 

Nederland 3

ONM

Noa besluipt Sytze en Karif, met grote gevolgen. Maarten ontdekt dat Alex weer eens niet van de vrouwtjes kan afblijven. Maus moet terugdenken aan gelukkiger tijden en neemt eindelijk een besluit. 

Nederland 3

ONM

Alex denkt dat hij ongestraft tegen Donna kan liegen. Junior is er nu nog meer op gebrand de anonieme getuige te vinden. Noa pikt het niet langer dat zij voor leugenaar wordt uitgemaakt. 

Nederland 3

ONM

Shirina eist dat Ilyas geen contact meer heeft met Esmee. Donna chanteert Alex. Marnix wijst Esmee op de keiharde consequenties van meineed. 

Nederland 3

ONM

Esmee wil niet dat het goed komt tussen Shirina en Ilyas: ze wil hem zelf! Junior ziet dat Jacqueline het helemaal verkeerd aanpakt bij de valse getuigenis van Esmee. 

Nederland 3

ONM

Sytze neemt zich voor om eerlijk te zijn over zijn liefdesvoorkeuren, en werkt zich daarmee in de nesten. Ilyas ontdekt dat Esmee hem (ongewild) verraden heeft en wordt woest. Sanne gaat op onderzoek uit. 

Nederland 3

ONM

Alex probeert Malú weg te werken om een hete date met Donna veilig te stellen. Donna weet Alex helemaal gek te krijgen totdat hun vrijpartij abrupt wordt onderbroken. 

Nederland 3

ONM

Alex en Malú zijn van mening dat Annemarie de QBF naar de rand van de afgrond drijft. Ilyas vindt dat Esmee en hij hun zoen moeten bespreken met Shirina. 

Nederland 3

ONM

Alex ziet Donna wel zitten en biedt haar zonder verder overleg een kamer aan in het pakhuis, dus: oorlog. Esmee laat Ilyas weten dat ze hem maar niet uit haar dromen kan weren. 

Nederland 3

ONM

Sytze zoekt een manier om zichzelf en Noa ongeschonden uit hun niet-bestaande relatie te bevrijden, maar hij werkt zich steeds meer in de nesten. 

Nederland 3

ONM

Tess weet zichzelf te bevrijden van haar plaaggeest Linda. Esmee voelt zich helemaal thuis in de rol van Ilyas 

Nederland 3

ONM

Maarten twijfelt of hij de brief van Linda moet lezen of niet. Jasper en Maarten vinden dat Tess en Maus ruzie maken over niets en proberen de ex-vriendinnen weer bij elkaar te brengen. 

Nederland 3

ONM

Onder hypnose herbeleeft Jacqueline de fatale avond in het park. Esmee zoekt een geschikte partner voor haar zwangerschapsyoga. JP hoort hoe Alex Annemarie afkraakt. 

Nederland 3

ONM

Annemarie denkt dat ze de QBF kan runnen. Bedrijfsleider Alex ziet dit helemaal niet zitten. Yousef ontdekt dat Sytze al een tijd lang tegen hem liegt. Sytze en Karif nemen hartstochtelijk afscheid. 

Nederland 3

ONM

Esmee neemt zich voor om haar erotische droom aan Ilyas op te biechten. Een brief van Linda gooit al de goede voornemens van Tess in de war. Karif krijgt slecht nieuws. 

Nederland 3

ONM

Sanne denkt een manier gevonden te hebben om Tess en Maarten uit hun crisis te helpen. Jasper waarschuwt haar. Esmee krijgt de kriebels van Shirina 

Nederland 3

ONM

Karif en Sytze plannen een romantische nacht. Iemand wordt aangereden en raakt in coma. Junior zoekt toenadering tot Jacqueline. Kim kan eindelijk ontspannen na lang de waarheid verzwegen te hebben. 

Nederland 3

ONM

Iedereen is uiterst benieuwd naar de uitkomst van de niertransplantatie. Bettina wil naar haar zus, maar kan het niet en vlucht verward weg. Jasper waarschuwt Sanne voor Tess. 

Nederland 3

ONM

Shirina doet er alles aan om Ilyas en Esmee te overtuigen dat ze níet jaloers is. Sytze houdt nonchalant afstand van Karif, maar dit valt hem zwaar. Kim wil de waarheid opbiechten aan Jacqueline. 

Nederland 3

ONM

Jacqueline maakt een geheime afspraak om een nieuw pistool te kopen. Yousef verliest zijn zelfbeheersing. Sanne maakt misbruik van een zwak moment van Tess. JP voelt zich schuldig. 

Nederland 3

ONM

Bettina kiest ervoor om haar tweelingzus te redden en brengt daarmee haar eigen leven in gevaar. Junior accepteert de hulp van Esmee. 

Nederland 3

ONM

Sytze laat Esmee beloven zich niet met Karif te bemoeien, maar dan krijgt Esmee een idee. Maarten probeert te bemiddelen tussen Maus en Tess, maar wordt gedwongen om een keiharde keuze te maken. 

Nederland 3

ONM

Malú gaat uit haar dak als ze te horen krijgt wat Jacqueline heeft gedaan met Roderick. Maus heeft enorme twijfels over de huwelijksplannen van Tess, maar kan ze dat zomaar op tafel gooien? 

Nederland 3

ONM

Jacqueline probeert er door middel van hypnose achter te komen wat er met haar is gebeurd. Shirina wordt meer jaloers op Esmee en Ilyas. Sytze doet alsof zijn problemen met Karif zijn opgelost. 

Nederland 3

ONM

Karif loopt binnen bij een halfnaakte Sytze. Shirina voelt zich buitengesloten als ze Esmee en Ilyas betrapt. Maarten meent dat hij dé levenskeuze moet maken om Tess van zijn liefde te overtuigen.