Studio 9 Gemist?

In het programma Studio 9 wordt een artiest 36 uur lang opgesloten in een geluidsstudio en gaat de uitdaging aan binnen dit tijdsbestek een volledig nieuw lied te maken. Tijdens dit proces moet hij/zij gebruikmaken van de ‘mystery’ personen en hulpmiddelen die in Studio 9 te vinden zijn. Dat kan bijvoorbeeld een doedelzakspeler zijn, een heel koor of een andere artiest. Presentatie: Xander de Buisonjé

Nederland 3

Studio 9

Het seizoen van Studio 9 wordt afgesloten door Tim Knol en Big, Black & Beautiful, maar niet voordat zij samen in 36 uur tijd een nieuw lied geschreven, gecomponeerd en opgenomen hebben. 

Nederland 3

Studio 9

Rapper Yes-R gaat de uitdaging aan om in 36 uur tijd een nieuw lied te schrijven, componeren en op te nemen. Als hij Angela Groothuizen ontmoet, lijkt er direct een klik te zijn. 

Nederland 3

Studio 9

Gaat het de 3JS en Lange Frans lukken om in het geringe tijdsbestek tot een muzikaal hoogtepunt te komen? 

Nederland 3

Studio 9

Een artiest of band krijgt de opgave om binnen 36 uur een volledig nieuw lied te schrijven, componeren, in te zingen en af te mixen met de 

Nederland 3

Studio 9

Miss Montreal en Frank Boeijen in Studio 9. 

Nederland 3

Studio 9

Lukt het Di-rect om met Nynke Laverman twee totaal verschillende muziekstromingen samen te brengen en te komen tot een nieuw nummer?