SpangaS Gemist?

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.

Nederland 3

SpangaS

Het is tijd voor het grote eindfeest op de Campus, een avond vol liefde, afscheid en oude bekenden. Is Damstra blij met de verrassing? Gaat het uit tussen Maxima en JJ? Wat voelt Daan echt voor Noah? 

Nederland 3

SpangaS

Het lukt Damstra maar niet om te vertellen dat hij vertrekt. Arya en Kat protesteren tegen de 'king en queen' verkiezing, Olivier probeert juist alles te leren over de 'prom'. Noor wordt verrast. 

Nederland 3

SpangaS

De kandidaten voor de promking en -queen verkiezing promoten zichzelf in de Wake-up Call. Lesley confronteert Wies en haar pleegvader. JJ vertelt Maxima dat hij niet naar het schoolfeest komt. 

Nederland 3

SpangaS

Lesley hoort dat het slecht gaat met Wies, maar dan doet die een ontdekking. Sami ontmaskert de dader van de posterzaak. Meneer Damstra wordt emotioneel na een compliment over zijn docentschap. 

Nederland 3

SpangaS

Na vijftien jaar SpangaS komt er een eind aan Nederlands langstlopende jeugddramaserie. De acteurs van SpangaS nemen in deze video afscheid van de kijkers. 

Nederland 3

SpangaS

JJ en Maxima komen er niet uit: blijven ze een setje als JJ voor een andere school kiest? Ryan verzint een top afscheidscadeau voor Damstra. Noah en Sami zijn de dader in de posterzaak op het spoor. 

Nederland 3

SpangaS

Hoezo is opeens een date verplicht voor het schoolfeest? Wie zit daarachter? Sami verdenkt Gioia en Noah vermoedt Kat, want die vindt hij sowieso al superirritant. 

Nederland 3

SpangaS

Gioia wil een typisch Amerikaans schoolfeest, Olivier ziet hier niks in. Maxima mist JJ en zoekt afleiding. Het lukt Damstra maar niet om de leerlingen te vertellen dat hij vertrekt. 

Nederland 3

SpangaS

Daan verzint een list om Noah te koppelen aan Kat. Noor praat haar mond voorbij over het geheime afscheidsfeestje voor Damstra. Maxima en JJ bespreken de schoolkeuze voor JJ. Lesley mist Wies. 

Nederland 3

SpangaS

Sami wordt verrast tijdens de herdenking van zijn moeder. Ryan sluit een goede deal met Biko. Damstra heeft moeite om zijn ontslag in te dienen. Daan denkt dat ze even helemaal klaar is met jongens. 

Nederland 3

SpangaS

De leerlingen worden bijna betrapt door Damstra tijdens de voorbereiding voor zijn afscheidsfeest. Sami bezoekt het graf van zijn moeder. Maxima is bang dat JJ de campus gaat verlaten. 

Nederland 3

SpangaS

Ryan vraagt Olivier om hulp met het wegsmokkelen van zijn wietplant. Olivier en Gioia proberen Goedhart te overtuigen ja te zeggen op een eindfeest. Wat? Is Caro terug of ziet Damstra ze vliegen? 

Nederland 3

SpangaS

Noah raakt niet uitgepraat over Kat: hij vindt haar zo irritant. Noor denkt dat ze ongeschikt is als luisterend oor voor de leerlingen, maar is dat terecht? Sami zoekt contact met zijn zus. 

Nederland 3

SpangaS

Daan heeft een openhartig gesprek met Milan over zijn gedrag. JJ krijgt van Leon het advies om kijken naar een andere school. Wat wil JJ? Ryan wordt betrapt met zijn wietplantje in de kas. 

Nederland 3

SpangaS

Olivier is verrast dat Gioia en Lesley ineens zo close zijn met elkaar. Daan wil niet dat Milan wordt weggestuurd van de campus, ze wil juist nog een keer met hem praten. Noah ketent zich vast. 

Nederland 3

SpangaS

Noah is razend als hij hoort dat JJ zijn bedrijf wil verkopen. Gioia komt erachter dat Olivier en Lesley ooit een keer hebben gezoend. Damstra heeft spannende plannen. Blijft hij nog wel op de Campus? 

Nederland 3

SpangaS

Maxima voelt zich schuldig en vertelt Sami de waarheid over wat ze heeft gedaan. Lesley mag Wies niet meer zien. Daan wil niet dat Goedhart Milan van de campus stuurt. JJ heeft last van een burn-out. 

Nederland 3

SpangaS

Daan confronteert Milan met zijn gedrag. Snapt hij nu wat zijn probleem is? Damstra vertelt een geheim aan Noor. Kan ze haar mond houden? Maxima vindt dat Sami zijn zus moet bellen voor de herdenking. 

Nederland 3

SpangaS

Noah weet hoe hij Daans verhaal over Milans gedrag kan bewijzen. Lesley is verdrietig door wat er met Wies gebeurde tijdens hun date. Gioia is boos op Olivier en loopt weg van hun priv├ędate. 

Nederland 3

SpangaS

Tien leerlingen worden gevolgd op een school waar ze niet alleen les krijgen maar waar ze doordeweeks ook slapen. Dit leidt tot een hoop grappige, heftige, ontroerende, spannende en lieve momenten die worden beleefd door Noor, ... 

Nederland 3

SpangaS

Daan is woedend op Noor door haar super onhandige actie in de Wake-up Call. Lesley vraagt Olivier om advies voor een epische date met Wies. Vertoont JJ burn-out verschijnselen? 

Nederland 3

SpangaS

JJ komt erachter dat Maxima Faya shots offline heeft gehaald. Noor heeft de hulp van Arya nodig, maar durft ze dit wel aan? Leon vertelt Ryan dat hij trots op hem is dat hij Puff weg heeft gedaan. 

Nederland 3

SpangaS

Daan wordt steeds banger voor Milan en zet de stap om erover te praten. Maxima vertelt haar Faya shots geheim aan Sami. Hoe lang kan ze dit nog geheim houden voor JJ? Ryan wordt betrapt door Leon. 

Nederland 3

SpangaS

Olivier doet Gioia een belofte: hij neemt haar mee op date zonder dat Lesley kan storen. Maxima maakt zich zorgen om JJ's gezondheid en onderneemt zonder medeweten van JJ actie tegen Faya shots. 

Nederland 3

SpangaS

JJ heeft last van een paniekaanval. Noah en Maxima vinden dat Daan iets moet doen aan Milan. Sami wil geen herdenking voor zijn moeder. Lesley wil iets leuks voor Wies doen, maar kan Wies dit aan? 

Nederland 3

SpangaS

Lesley neemt Wies mee op sleeptouw tot ongenoegen van de pleegvader van Wies. Noah vertelt Noor en Ryan in de Bubbel over Milan en ze bedenken een plan om Milan aan te pakken. 

Nederland 3

SpangaS

Noah videobelt met de ex van Milan die een boekje opendoet over Milan en zijn stalkingsgedrag. Noor wil de zelfverdedigingsles overslaan om zo Arya te ontlopen. 

Nederland 3

SpangaS

Noor snapt niet waarom Arya ineens heel afstandelijk doet tegen haar. Sami praat met Maxima over zijn schuldgevoel richting zijn moeder. JJ heeft het sporten gevonden om zijn hoofd leeg te maken. 

Nederland 3

SpangaS

Ryan sneakt iets illegaals naar binnen op de campus en wordt betrapt. Noah denkt dat JJ de rekening van 5000 euro heeft verzonnen. Ryan geeft Olivier advies over de liefde. 

Nederland 3

SpangaS

Noor wil tijd doorbrengen met Arya en vraagt of ze met haar de Bubbel wil runnen. Sami haat het om verdrietig te zijn. Ryan voelt zich overal buiten gesteld, hij wil ook iets te doen te hebben. 

Nederland 3

SpangaS

Gioia voelt zich buitengesloten door Olivier en Lesley. Noah neemt Daan mee naar de zelfverdedigingsles. Lesley gaat naar Wies om haar de 'Lesley-list' te laten zien. 

Nederland 3

SpangaS

Lesley maakt een lijstje van leuke activiteiten om te doen met Wies. Directeur Goedhart wil dat JJ stopt met Faya-shots. Gioia weet eigenlijk niet wat je doet als je verkering hebt. 

Nederland 3

SpangaS

Olivier vraagt aan Gioia of zij zijn vriendinnetje wil zijn. Noor vraagt zich af of ze nu op meisjes valt en vraagt Lesley om advies. Daan is bang voor Milan en stort haar hart uit bij Noah. 

Nederland 3

SpangaS

Gioia stapt op het feestje op Olivier af en vertelt eerlijk wat ze voor hem voelt. Daan komt in een nare situatie terecht en is blij met de tussenkomst van Ryan. Noor wil met Arya praten over de kus. 

Nederland 3

SpangaS

Milan valt Daan lastig tijdens haar werk bij Biko's. Maxima en Sami willen Goedhart overhalen om Donna te laten blijven. Noor is in verwarring nadat ze onverwachts wordt gezoend op het feest. 

Nederland 3

SpangaS

Daan probeert Milan duidelijk te maken dat het uit is, maar Milan blijft haar berichten sturen. Ryan is bang dat zijn themafeestje een flop wordt. Olivier vraagt Gioia waarom ze hem opeens zoende. 

Nederland 3

SpangaS

Sami wordt verrast door een onverwacht telefoontje. Gioia komt erachter dat haar vader de oorzaak is waarom Olivier niet met haar wil zijn. Maxima wil dat JJ sorry zegt en Fernando de deur wijst. 

Nederland 3

SpangaS

Daan wil dat Milan haar met rust laat. Ryan heeft de grootste moeite om een feestthema te bedenken. Maxima wil niet dat Donna de campus gaat verlaten voor een rol in een soapserie. 

Nederland 3

SpangaS

Ryan vraagt toestemming aan Goedhart voor het geven van een feestje. Noor en Arya hebben een plan om Fernando van de campus te jagen. Sami weet niet dat hij gebruikt wordt voor Donna's auditie. 

Nederland 3

SpangaS

Noor en Arya maken ruzie over hoe ze de seksistische Fernando Wilson gaan aanpakken. Daan en Noah staan allebei voor een moeilijke keuze. Lesley geeft met Nadira de eerste les in zelfverdediging.