De smaak van Joël Gemist?

Joël Broekaert neemt de kijkers mee in wereld van de kookprocessen. Hoe gaat gisten en rijpen er bijvoorbeeld aan toe en wat voor een invloed heeft dit op je eten? Joël bezoekt wetenschappers, chefs en smaakmakers en hij reist af naar bijzondere plekken in de wereld waar iets unieks te leren valt over het chemische proces van die aflevering. Hij onderzoekt: garen, stollen, lucht toevoegen, aroma

Nederland 1

De smaak van Joël

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel ... 

Nederland 1

De smaak van Joël

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook r ...