Ellie in de Handel Gemist?

In Ellie in de Handel duikt oud-politieagent Ellie Lust in de illegale handel in Nederland. Clandestiene goederen die via louche wegen hun weg vinden naar de klant. Ellie Lust legt de handelslijnen bloot, laat zien welke wereld hier achter schuil gaat en wat de impact van deze handel is.

Nederland 1

Ellie in de Handel

Ellie Lust duikt in de illegale sigarettenhandel. In Nederland neemt het illegale fabriekjes waar namaak merksigaretten worden gemaakt hand over hand toe. Het zijn sigaretten die vaak nog giftiger zijn dan de reguliere sigarett ... 

Nederland 1

Ellie in de Handel

Ellie Lust brengt in beeld hoe het er aan toe gaat bij de illegale handel in persoonsgegevens. Ze laat zien welke wereld hierachter schuilgaat. 

Nederland 1

Ellie in de Handel

Ellie Lust stapt in de illegale handel van paardenvlees, dat vanuit het buitenland naar Nederland wordt geĆ«xporteerd en verwerkt wordt in Nederlandse snacks en andere vleesproducten. 

Nederland 1

Ellie in de Handel

Ellie Lust duikt in de handel van legale medicatie. Medicijnen waarvoor je normaal een recept nodig hebt, maar in het illegale circuit voor veel geld verkocht worden. 

Nederland 1

Ellie in de Handel

Ellie Lust gaat undercover in de hondenhandel. Een wereld waarin honden illegaal vanuit het buitenland naar Nederland worden vervoerd en hier via online advertenties op grote schaal worden verkocht. 

Nederland 1

Ellie in de Handel

Ellie Lust duikt in de handel in namaakkleding. Een industrie waar miljarden in omgaan. De kleding met valse merken wordt onder erbarmelijke omstandigheden geproduceerd in het buitenland en vervolgens online vanuit ondergrondse ...