Real Men Gemist?

Realityserie waarin keiharde kerels uit de provincie de ultieme uitdaging aangaan om hun gezondheid te verbeteren en fitter te worden. Met een flinke dosis humor zeggen de mannen vaarwel tegen hun bierbuik en verwelkomen ze conditie! En die conditie hebben ze hard nodig, want ze gaan de beproeving van hun leven aan: een echte triatlon. Om dat doel te bereiken gaan de mannen behalve keihard trainen ook hun eetpatroon drastisch veranderen. Onder begeleiding van de gedreven en strenge trainer Guy van der Reijden gooien ze hun leven compleet om. De ongezonde vettigheden maken plaats voor groente en fruit en avonden onderuitgezakt voetbal kijken zijn echt verleden tijd.

RTL 4

Real Men

De overgebleven mannen reizen naar Portugal voor het einddoel van hun avontuur: 1500 meter zwemmen in de oceaan, 40 km fietsen en 10 km hardlopen in de finale van de triatlon. 

RTL 4

Real Men

MMA-fighter Semmy Schilt leert de mannen alles over Zen zijn: focus en innerlijke rust. Alles wat ze nodig hebben om niet afgeleid te raken bij een mannelijkheidskeuring door zevenhonderd hitsige vrouwen bij een Chippendales-ev ... 

RTL 4

Real Men

De mannen leren fietsen van wielrenkampioen Anna van der Breggen en ze trappen af in een race tegen een groep fanatieke krasse knarren. 

RTL 4

Real Men

Het draait dit keer allemaal om een nieuw dieet. Vroeger was de keuken het domein van hun vrouwen, maar nu moeten deze mannen zich op dit nieuwe en onbekende terrein begeven. 

RTL 4

Real Men

De mannen leren zwemmen van topzwemster Inge de Bruijn. Daarnaast moeten ze het hoofd boven water zien te houden in een confronterende uitdaging met tegenstanders die niet over al hun ledematen beschikken. 

RTL 4

Real Men

De vijf echte mannen ontmoeten elkaar en bovenal hun 'drill master', Guy van der Reijden. Hij confronteert hen met hun lichaam en ongezonde levensstijl. De mannen krijgen de schrik van hun leven als ze horen waar ze de komende ...