The A-Team Gemist?

Serie over stel kleurrijke Vietnam-veteranen die als huurlingen vechten tegen groot en klein onrecht.

RTL 7

The A-Team

Het A-Team reist naar Zuid-Amerika. Omdat B.A. last heeft van vliegangst, is het erg lastig hem in een vliegtuig te krijgen. 

RTL 7

The A-Team

Een Wild West-show wordt geterroriseerd door drie mannen die zich voor het A-Team uitgeven. Kolonel Lynch verwacht dat het niet lang zal duren voor het echte A-Team komt opdagen en houdt de show in de gaten. De mannen houden hi ... 

RTL 7

The A-Team

Een dokter die eens B.A.'s leven redde, vraagt het A-Team om hulp. Het eiland waar hij woont, wordt geterroriseerd door gangsters die de bewoners als slaven behandelen. Het A-Team bedenkt zich geen moment en schiet de dokter te ... 

RTL 7

The A-Team

Hannibal gaat undercover zodat hij een zwendel kan onderzoeken, maar het ziet er naar uit dat dit gevaarlijker is dan iedereen had verwacht. Face kan eindelijk een aantal van zijn dromen realiseren. 

RTL 7

The A-Team

De hulp van het A-Team wordt ingeroepen bij het opsporen van de dochter van een accountant. Zij is de inzet geworden van een strijd tussen twee maffiabazen. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team komt in actie als een vakbondsleider een klein houthakkersbedrijf uitschakelt door hun truck in brand te steken. Hannibal en zijn mannen hadden eigenlijk gehoopt op een paar rustige dagen in de bergen. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team wordt ingehuurd door een brandweercommandant die het moet opnemen tegen een gewelddadige vijand. Het leger zit de mannen ondertussen op de hielen. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team heeft moeite met het vinden van Tawnia's verloofde in het Amazoneregenwoud. In het ruige gebied komt hun Vietnamervaring goed van pas. 

RTL 7

The A-Team

Tawnia vraagt het A-Team haar verloofde op te sporen. Hij is archeoloog en is verdwenen tijdens een Amazone expeditie. 

RTL 7

The A-Team

Twee meisjes uit Miami vragen het A-Team om hen te helpen. Ze willen voorkomen dat hun strandhotel in handen van een stel gangsters valt. 

RTL 7

The A-Team

Het lijkt erop dat de uren van het A-Team geteld zijn nu ze zijn omsingeld door Decker en zijn mannen. Murdock is gewond geraakt door een schot en heeft dringend medische hulp nodig. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team krijgt een uitdagende opdracht: hun vredelievende klanten verbieden het gebruik van geweld. 

RTL 7

The A-Team

Een stel criminelen dat ooit eens in de kraag was gevat door het A-Team stuurt een stel huurmoordenaars op ze af. De teamleden moeten één voor één gedood worden voor de ogen van Hannibal. 

RTL 7

The A-Team

De reddingsoperatie van een ontvoerd slachtoffer lijkt een eitje. Maar het slachtoffer eist dat één van haar ontvoerders meekomt. Hannibal moet snel keuzes maken. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team zet hun eigen voertuigen in als lokaas voor een bende autodieven. Als B.A's geliefde busje wordt gejat, is hij woest. 

RTL 7

The A-Team

Een bende is zeer succesvol in het beroven van gasten van een casino. Ze gaan zeer professioneel te werk. Het A-Team komt erachter dat de bende een compleet ander doel voor ogen heeft en probeert de criminelen uit te schakelen. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team helpt een priester in het zuiden van Amerika met zijn strijd tegen de verkoop van giftige whiskey aan jongeren in zijn gemeente. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team wordt ingehuurd door de zus van een gesneuvelde soldaat. De soldaat was betrokken bij wapentransporten op een militaire basis. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team moet Tawnia Baker redden. Zij deed onderzoek bij een beveiligingsbedrijf en tipte de mannen dat Decker op het punt staat hen op te pakken. Na de missie willen de mannen dat Tawnia zich bij het team voegt. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team ontwikkelt een nieuwe methode om B.A. voor te bereiden op een vliegreis naar Zuid-Amerika. Daar moeten ze een piloot bevrijden die door drugdealers wordt vastgehouden. 

RTL 7

The A-Team

Een stel oude vrienden van het A-Team runt een restaurant. Ze worden afgeperst door de Chinese maffia. Hannibal zorgt er persoonlijk voor dat het afgelopen is met de dreigementen. 

RTL 7

The A-Team

Face vervangt een man die vermoord werd terwijl hij in de race was om sheriff te worden. Als zijn foto in de krant komt, krijgen de mannen het complete leger achter zich aan. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team onderzoekt sabotage op een bouwplaats. Denham probeert Mickey te doden. Het team slaat terug, maar Hannibal moet zich daarvoor wel verkleden als Godzilla. 

RTL 7

The A-Team

Een landeigenaar probeert drie gehandicapte Vietnamveteranen van zijn land af te krijgen. Het is voor het A-Team een erezaak om hun oude maatjes de helpende hand te bieden. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team moet wederom uit handen van Decker zien te blijven. Ze verschansen zich in een klein ziekenhuis waar ze Shana ontmoeten. Als ze haar verhaal over een uitbuiter horen, besluiten ze haar te helpen. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team helpt een stel migranten in hun strijd tegen een landeigenaar die hen behandelt als slaven. 

RTL 7

The A-Team

Een klein taxibedrijf dat in de problemen is geraakt, schakelt het A-Team in. Een groter taxibedrijf probeert het bedrijfje uit te schakelen en schuwt daarbij geen enkel middel. 

RTL 7

The A-Team

Het leger heeft het A-Team opgespoord in Los Angeles, dus moeten de mannen daar halsoverkop vertrekken. Met wat hulp reizen ze af naar het wilde westen, waar ze een lastige klus te klaren hebben. 

RTL 7

The A-Team

B.A. vindt een verdwaald meisje in Los Angeles en besluit haar te helpen. Hannibal gaat undercover als buitenaards wezen in een zaak waarin het team een zieke vrouw moet opsporen. 

RTL 7

The A-Team

Face krijgt zijn speld van het broederschap uit Ecuador toegestuurd. De speld komt van een vrouw die hij al vijftien jaar niet heeft gezien. 

RTL 7

The A-Team

Face komt een oude vriend tegen. Die vriend is de kok die de mannen ooit heeft geholpen te vluchten. 

RTL 7

The A-Team

Het A-team wordt ingehuurd door de dochter van een vermoorde diamantmijneigenaar. Ze krijgen de opdracht om explosieven te vervoeren naar Zimbabwe. 

RTL 7

The A-Team

Het A-team gaan naar de begrafenis van een voormalige Vietnam-maat. Maar als ze in het stadje aankomen, blijkt dat de bewoners worden geterroriseerd door een misdadige familie. Het is de hoogste tijd voor het A-Team om in actie ... 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team wordt ingezet om een gekaapte Boeing 747 te redden. Als het vliegtuig plotseling opstijgt, realiseert B.A. zich dat hij in een vliegtuig zit. Uit angst raakt hij in een catatonische toestand. Hannibal en Face worden ... 

RTL 7

The A-Team

De jonge Jackie moet tegen haar zin in trouwen met de zakenpartner van haar overleden vader. Ze vermoedt dat hij haar vader heeft vermoord. Om Jackie te kunnen redden, moet één van de mannen van het A-team met haar trouwen. 

RTL 7

The A-Team

Het lukt kolonel Lynch eindelijk het A-Team op te pakken. Maar dan vragen de autoriteiten de vier mannen om een generaal en zijn dochter te redden uit de handen van een stel ontvoerders. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team moet de oogst van een boer afleveren op de markt. De boer wordt geleidelijk aan van zijn land verdreven door een man die in hoog tempo boerenbedrijven opkoopt. Het team moet opschieten, want het voedsel bederft snel. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team helpt een aantal winkeliers uit New York dat wordt geterroriseerd door buurtwachters. Het lijkt een klusje van niets, maar dat valt vies tegen. 

RTL 7

The A-Team

B.A.'s vliegangst wordt aangewakkerd als het vliegtuig van het A-Team neerstort. Na de crash gaan ze op zoek naar het dichtstbijzijnde dorp. Ondertussen redden ze een man van een wisse dood. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team raakt betrokken bij een machtsspel van de maffia als twee meisjes een beroep op hen doen. Hun leraar is spoorloos verdwenen in Las Vegas. Het team slaagt erin de man te bevrijden, maar daarbij vallen doden. Ze zullen ...