Dragons' Den Gemist?

In Dragons' Den krijgen ondernemers op zoek naar groeigeld de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan een panel van de succesvolste zakenmensen van ons land. Presentatie is in handen van Sander Schimmelpenninck. De vijf Dragons die klaarzitten om te investeren zijn: Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris.

Nederland 1

Dragons' Den

Vijf investeerders binden de strijd met elkaar aan, op zoek naar een winstgevende investering. Ben en Sandra hebben een gadget ontwikkeld voor de bridge-markt. Myrthe en Maarten bestormen de markt met veganmaaltijden. Een zeer ... 

Nederland 1

Dragons' Den

Jonge entrepreneurs pitchen hun idee aan vijf steenrijke investeerders in de hoop op een financiële injectie. Zeven studenten stoppen met hun studie om hun gloednieuwe datingplatform tot een succes te maken. Caro en Iris probe ... 

Nederland 1

Dragons' Den

Floris heeft het gat in de automarkt gevonden en presenteert ondanks de zenuwen vol overtuiging zijn nieuwe vinding. Charlotte heeft ook rotsvast vertrouwen in haar ondernemerschap. Zij heeft zelfs haar baan opgezegd om een inn ... 

Nederland 1

Dragons' Den

Startende ondernemers zijn op zoek naar een investering om hun idee naar een hoger plan te tillen. Johan en Dionne bestormen de markt met thee van eigen bodem en Malory heeft de oplossing voor thuiskappers. De Dragons zijn beho ... 

Nederland 1

Dragons' Den

Jan en Timo hebben een inventieve oplossing om het festivalseizoen een duurzame draai te geven en Julian heeft de oplossing voor een veel voorkomend probleem: slapeloosheid. Zien de Dragons er heil in en gaan ze investeren? Of ... 

Nederland 1

Dragons' Den

Remco maakt robots en de Dragons zijn onder de indruk van zijn inventiviteit. Maar durven ze er ook in te investeren? 

Nederland 1

Dragons' Den

De broers Roel en Luc hebben een aggregaat op zonne-energie gemaakt. Halen ze de broodnodige 150.000 euro op bij de Dragons? 

Nederland 1

Dragons' Den

Hans is failliet en nu is al zijn hoop is gevestigd op een Dragon die met hem een nieuwe start maakt. Maar durven die dat aan? 

Nederland 1

Dragons' Den

De zakelijke pechvogel Raymond komt met zijn posterverwarming. Het is een hit, de Dragons bieden gul. Maar wie loopt met de buit weg? 

Nederland 1

Dragons' Den

Geliefden Kasper en Lotte maken vlek- en vuilafstotende overhemden. Slim, maar is het de Dragons ook 100.000 euro waard? 

Nederland 1

Dragons' Den

De gezonde ijsjes van Matthijs. Hij hakkelt zich door zijn pitch en heeft het zwaar. Kunnen de Dragons er wel doorheen kijken? 

Nederland 1

Dragons' Den

De tweelingzussen Jasmijn en Layla hebben een online-oppasservice en zoeken geld. Lukt het ze een Dragon aan de haak te slaan? 

Nederland 1

Dragons' Den

In deze aflevering onder anderen Mark en Herman. Ze geloven heilig in hun loopbandfiets en vragen de Dragons om 250.000 euro. Maar zien die er óók brood in?