QI

QI, ofwel Quite Interesting, is een nieuwe comedy quiz van de VARA. Met presentator Arthur Japin en zijn vaste panellid Thomas van Luyn.

Comedyquiz waarin niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Met Thomas van Luyn als vast panellid. Panelleden: Sara Kroos, Thomas Acda en Silvester Zwaneveld. Comedyquiz waarin niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Met Thomas van Luyn als vast panellid.

Bron: VARA

Meer Afleveringen van QI

Nederland 1

QI

Komische quiz waar niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Thomas van Luyn is vast panellid. 

Nederland 1

QI

Komische quiz waar niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Thomas van Luyn is vast panellid. Gasten: Ronald Goedemondt, Diederik van Vleuten en Claudia de Breij. 

Nederland 1

QI

Komische quiz waar niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Thomas van Luyn is vast panellid. Gasten: Sara Kroos, Wim Helsen, Dolf Jansen. 

Nederland 1

QI

Comedyquiz waarin niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Met Thomas van Luyn als vast panellid. Panelleden: Sara Kroos, Thomas Acda en Silvester Zwaneveld. Comedyquiz waarin niet de ... 

Nederland 1

QI

Comedyquiz waar niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Met Thomas van Luyn als vast panellid. 

Nederland 1

QI

Comedyquiz waarin niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Thomas van Luyn is vast panellid. Thema: lust en liefde. Panelleden: Sara Kroos, Wim Helsen en Dolf Jansen. Comedyquiz waarin ... 

Nederland 1

QI

Comedyquiz waarin niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Thomas van Luyn is vast panellid. Met deze week: Claudia de Breij, Ronald Goedemondt en Silvester Zwaneveld. Comedyquiz waari ... 

Nederland 1

QI

Comedyquiz waarin niet de juiste, maar de meest interessante en grappige antwoorden punten opleveren. Met Thomas van Luyn als vast panellid.