Hans Kraay jr. en Nico Dijkshoorn zitten aan tafel bij de mannen van VI om de gebeurtenissen op het WK te bespreken. Een van de belangrijkste wedstrijden is Italië tegen Uruguay.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van Vi Oranje

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan bespreken samen met Wim Kieft de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. 

RTL 4

Vi Oranje

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd. 

RTL 4

Vi Oranje

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden. 

RTL 4

Vi Oranje

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast. 

RTL 4

Vi Oranje

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan. 

RTL 4

Vi Oranje

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.