Vi Oranje Gemist?

Maandagavond staat de eerste uitzending van VI Oranje op het programma. Te gast bij de aftrap in het Scheveningse Kurhaus zijn Jan Boskamp en zanger Rene Froger.

Daarnaast zijn uiteraard VI-hoofdredacteur Johan Derksen en Rene van der Gijp van de partij. Het programma wordt zoals altijd gepresenteerd door Wilfred Genee.

In tegenstelling tot gebruikelijk begint de voetbaltalkshow om 22.30 uur (dus niet al om 20.30 uur) en wordt gedurende de gehele EK-periode uitgezonden op RTL4.

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan bespreken samen met Wim Kieft de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. 

RTL 4

Vi Oranje

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd. 

RTL 4

Vi Oranje

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden. 

RTL 4

Vi Oranje

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast. 

RTL 4

Vi Oranje

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan. 

RTL 4

Vi Oranje

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus. 

RTL 4

Vi Oranje

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI. 

RTL 4

Vi Oranje

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod. 

RTL 4

Vi Oranje

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan. 

RTL 4

Vi Oranje

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus. 

RTL 4

Vi Oranje

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten. 

RTL 4

Vi Oranje

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-voetballer Jan Boskamp en zanger Frans Bauer zijn te gasten en bespreken met de VI-heren Wilfred, René en Johan het actuele nieuws uit Brazilië en de verrichtingen van het Nederlands elftal. 

RTL 4

Vi Oranje

Voetbalanalist Jan Boskamp en wielrenner Thomas Dekker praten over het WK-nieuws uit Brazilië. Vanavond worden de eerste achtste finales gespeeld. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan praten met oud-schaatser Mark Tuitert over de uitslagen van de poulefases op het WK 2014. Morgen worden de eerste achtste finales gespeeld. 

RTL 4

Vi Oranje

Voormalig voetballer Wim Kieft en presentator Jack Spijkerman nemen de gebeurtenissen op de Braziliaanse velden door met de mannen van VI. Belangrijke wedstrijd: Duitsland tegen de VS. 

RTL 4

Vi Oranje

Trainer Mario Been en Jakhals Erik Dijkstra schuiven aan bij de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan, om het laatste WK-nieuws te bespreken. Frankrijk speelt vanavond tegen Ecuador. 

RTL 4

Vi Oranje

Hans Kraay jr. en Nico Dijkshoorn zitten aan tafel bij de mannen van VI om de gebeurtenissen op het WK te bespreken. Een van de belangrijkste wedstrijden is Italië tegen Uruguay. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan bespreken met hun gasten Guus Meeuwis en Jan Boskamp de prestaties van het Nederlands elftal, dat vanavond tegen Chili gespeeld heeft. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-profvoetballer Jan Boskamp is samen met acteur Erik van Muiswinkel te gast bij Johan, Wilfred en René. België speelt vanavond tegen Rusland en dat belooft een spannende pot te worden. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-profvoetballer en voetbalanalist Jan Boskamp komt langs in het Kurhaus en blikt samen met Wilfred, René en Johan alvast vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Chili. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-voetballer Wim Kieft zit samen met cabaretier Najib Amhali aan tafel bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De belangrijkste wedstrijden van vandaag: Ghana tegen Duitsland en Argentinië tegen Iran. 

RTL 4

Vi Oranje

Wim Kieft schuift aan bij Wilfred, René en Johan in het Kurhaus. Ze praten onder andere over de wedstrijden van Argentinië tegen Iran en Honduras tegen Ecuador, die vanavond op het programma staan. 

RTL 4

Vi Oranje

Cecile Koekkoek, hoofdredacteur van de VARAgids, en voetballer Theo Janssen praten over de wedstrijden van vandaag, waaronder die van Italië tegen Costa Rica. 

RTL 4

Vi Oranje

Theo Janssen komt langs om samen met Wilfred, René en Johan het belangrijkste WK-nieuws van vandaag door te nemen, onder andere de wedstrijd van Zwitserland tegen Frankrijk. 

RTL 4

Vi Oranje

Presentator Art Rooijakkers en voetbalanalist Hans Kraay jr. zitten aan tafel bij Wilfred, René en Johan om onder andere te praten over de wedstrijd van Engeland tegen Uruguay. 

RTL 4

Vi Oranje

Trainer Mario Been zit aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ze kijken nog één keer terug op de wedstrijd Australië - Nederland, maar ook de wedstrijden die vandaag gespeeld worden komen voorbij. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-profvoetballer en voetbalcoach Hans Kraay jr. en mediamagnaat John de Mol praten vanavond, samen met Wilfred, René en Johan, over de kansen van onder andere Nederland, dat vanavond tegen Australië speelt. Frans Bauer ... 

RTL 4

Vi Oranje

Hans Kraay jr. kijkt samen met Johan, Wilfred en René naar de kansen van Nederland tegen Australië en bespreken ook de twee andere wedstrijden van vanavond. 

RTL 4

Vi Oranje

Hans Kraay jr. en presentator John Williams nemen met René, Johan en Wilfred de wedstrijden van vandaag door. Onder andere België en gastland Brazilië spelen vanavond. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-voetballer Wim Kieft neemt samen met Wilfred, Johan en René de wedstrijden van vandaag door. Vanavond speelt o.a. België tegen Algerije en ziet gastland Brazilië het team van Mexico tegenover zich. 

RTL 4

Vi Oranje

Voetbaltrainer Gertjan Verbeek kijkt samen met Wilfred, René en Johan naar de geplande wedstrijden van vandaag, waaronder Duitsland - Portugal. 

RTL 4

Vi Oranje

Voetbalanalist Jan Boskamp en entertainer Carlo Boszhard komen langs bij Wilfred, René en Johan voor een voorbeschouwing op de wedstrijden van vanavond. Vanavond moeten onder andere Frankrijk en Argentinië spelen. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-voetballer en voetbalanalist Jan Boskamp schuift aan voor een deskundige voorbeschouwing. Vanavond spelen onder andere Frankrijk en Argentinië. 

RTL 4

Vi Oranje

Voetbalanalist Jan Boskamp en misdaadjournalist John van den Heuvel zitten aan tafel bij Wilfred, René en Johan en bespreken het WK Voetbal. Vanavond onder andere het duel tussen Engeland en Italië. 

RTL 4

Vi Oranje

Wilfred, René en Johan krijgen vandaag versterking van oud-voetballer Jan Boskamp. Ze bespreken onder andere de wedstrijd Engeland – Italië, die vanavond gespeeld gaat worden. 

RTL 4

Vi Oranje

Oud-voetballer Theo Janssen en zanger Frans Bauer brengen een bezoek aan Wilfred, René en Johan. Ze bespreken onder andere de kansen van het Nederlandse team dat vanavond tegen Spanje aftrapt.