Brandweerman Sam: Helden Van De Storm

Officier Boyce kondigt aan dat het oude brandweerstation gesloten wordt en er een nieuw, modern brandweerstation wordt gebouwd. Penny gaat met Norman, Mandy Sarah en James een zoektocht door de mijnen maken. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Brandweerman Sam wordt meteen gewaarschuwd en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de oude mijnen te redden. Tot overmaat van ramp breekt er brand uit in het nieuwe brandweerstation en Sam moet racen om zijn team te helpen.

Penny maakt met Norman, Mandy, Sarah en James een tocht door de mijnen. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Ze waarschuwen brandweerman Sam meteen en hij rukt uit om Penny en de kinderen uit de oude mijnen te redden. Tot overmaat van ramp breekt er brand uit in het nieuwe brandweerstation. Sam moet racen om zijn team te helpen.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Brandweerman Sam: Helden Van De Storm

RTL 8

Brandweerman Sam: Helden Van De ...

Penny maakt met Norman, Mandy, Sarah en James een tocht door de mijnen. Charlie en kustwachter Ben zien dat er een orkaan recht op Piekepolder afkomt. Ze waarschuwen brandweerman Sam meteen en hij rukt uit om Penny en de kinder ...