De Wereld Van Smaak

Informatief culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Sterrenchef Pascal Jalhay deelt zijn geheimen over de Aziatische smaakmakers die hij gebruikt in zijn zoutarme gerechten. Het verschil tussen kokoswater, kokosmelk, kokosvet en kokosroom wordt haarfijn uitgelegd.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van De Wereld Van Smaak

RTL 4

De Wereld Van Smaak

De romantische periode rondom Valentijnsdag is aangebroken. Om in de culinaire sferen te blijven, is er in deze aflevering een liefdevol eerbetoon aan groente. En niet voor niets, want groenten zouden de redders van de gezondhe ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. S ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Jean Beddington, de eerste vrouwelijke chef in de keuken van dit programma, laat zich inspireren door de boodschappentas van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van der Steen geeft voedingstips om vitaal de winter te trot ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Chef Paul Toorop geeft uitleg over een aantal Aziatische ingrediënten. Bij Arno Raymakers schuiven twee gasten aan. Marloes Collins legt het verschil uit tussen een allergie en intolerantie en geeft alternatieven. Gaby Kuhupar ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Sanne Heijen en Arno Raymakers ontvangen weer grote namen uit het culinaire circuit. Chef-kok Sieberen Meerema maakt een bijzondere salade van de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Albert Kooy komt a ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Chef Jens van Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk 'uit de boodschappentas' van Markthalbewoner Frank. Topkok Herman Den Blijker en slager Piet van den Berg praten Arno Raymakers ondertussen bij over vlees. Ze vertellen ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Er wordt uitgebreid kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit foodwalhalla gaat Arno Raymakers op zoek naar een goed gevulde boodschappentas van een marktbezoeker. Met de ingrediënten uit die tas gaat chef Yuri Verbeek aan ... 

RTL 4

De Wereld Van Smaak

Sanne Heijen en Arno Raymakers verdiepen zich in voedselverspilling. Wat kun je doen met oud brood, overgebleven ingrediënten en gek uitziende groente en fruit? Chef-kok Pepijn Schmeink en tafelgast Chantal Engelen vertellen e ...