Lion women

Sinds de revolutie van 1979 heerst de Sharia in Iran en worden vrouwen onderdrukt, vervolgd en gediscrimineerd. Lion Women vertelt het verhaal van de Iraanse vrouwenbeweging en haar strijd voor democratie en mensenrechten, culminerend in de bloedige onderdrukking van de protesten van honderdduizenden Iraanse burgers tegen de controversiƫle presidentsverkiezingen, die volgens de oppositie met fraude werden gewonnen door de huidige president Ahmadinejad.

Sinds de revolutie van 1979 heerst de Sharia in Iran en worden vrouwen onderdrukt, vervolgd en gediscrimineerd. Het verhaal van de Iraanse vrouwenbeweging. Sinds de revolutie van 1979 heerst de Sharia in Iran en worden vrouwen onderdrukt, vervolgd en gediscrimineerd. Het verhaal van de Iraanse vrouwenbeweging en haar strijd voor democratie en mensenrechten, culminerend in de bloedige onderdrukking van de protesten van honderdduizenden Iraanse burgers tegen de controversiƫle presidentsverkiezingen, die volgens de oppositie met fraude werden gewonnen door de huidige president Ahmadinejad.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Lion women

Nederland 2

Lion women

Sinds de revolutie van 1979 heerst de Sharia in Iran en worden vrouwen onderdrukt, vervolgd en gediscrimineerd. Het verhaal van de Iraanse vrouwenbeweging. Sinds de revolutie van 1979 heerst de Sharia in Iran en worden vrouwen ...