Talent: Autisme

Een serie vol fascinerende en verrassende portretten van mensen met een bijzonder talent: autisme.

Vanwege haar autisme kreeg Laura een weinig rooskleurige toekomst voorgespiegeld: een leven vol zorg, zonder werk en met georganiseerde dagbesteding. Nu, op haar 21e, heeft ze een eigen huis en een goedlopend bedrijf. Haar bijzondere tekeningen leveren niet alleen geld op, maar ook een miljoen fans over de hele wereld.

Bron: EO

Meer Afleveringen van Talent: Autisme

Nederland 1

Talent: Autisme

Vanwege haar autisme kreeg Laura een weinig rooskleurige toekomst voorgespiegeld: een leven vol zorg, zonder werk en met georganiseerde dagbesteding. Nu, op haar 21e, heeft ze een eigen huis en een goedlopend bedrijf. Haar bijz ... 

Nederland 1

Talent: Autisme

Pas als Joep Tiernego in aanraking komt met volleybal en daarin een toptalent blijkt te zijn, groeit zijn zelfvertrouwen. Hij ontdekt meer te zijn dan zijn autisme en kruipt uit zijn schulp. 

Nederland 1

Talent: Autisme

De extreem introverte en gesloten Jeffrey Wijkhuisen kent een jeugd vol ernstige pesterijen, maar is uit een diep dal geklommen. Tegenwoordig staat hij op het podium als goochelaar. 

Nederland 1

Talent: Autisme

Forensisch patholoog Frank van der Goot is bekend van televisie. Hij behoort tot de absolute top in zijn bijzondere beroepsgroep. 

Nederland 1

Talent: Autisme

Zijn vergaande fascinatie voor scherpe voorwerpen heeft Ariƫn van Oord tot de beste scharenslijper ter wereld gemaakt. Hij reist de hele wereld af door zijn uitzonderlijke vakmanschap.