Myths Of The Congo

Tweedelige natuurdocumentaire over het gebied rondom de imposante Kongorivier in Afrika. Hier leven bijzondere diersoorten, van bosolifanten tot mensapen en van rotspythons tot vissen met longen en vleugels.

Om te overleven in het gebied van de Afrikaanse Kongorivier moeten dieren zich aanpassen aan extreme omstandigheden. Het immense regenwoud is de thuisbasis voor de bosolifant en in de rivier leven vissen met longen en vleugels. Meterslange pythons wachten geduldig op hun prooi en nijlpaarden vechten om macht en respect. En wat is er zo bijzonder aan de moerasachtige Dzanga Bai?

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van Myths Of The Congo

RTL 8

Myths Of The Congo

Drie grote mensaapsoorten, de laaglandgorilla, de chimpansee en de bonobo, leven in de dichtbegroeide jungle rond de Kongorivier. Neem een kijkje in een van de meest mysterieuze en gevaarlijke regio's op aarde. 

RTL 8

Myths Of The Congo

Om te overleven in het gebied van de Afrikaanse Kongorivier moeten dieren zich aanpassen aan extreme omstandigheden. Het immense regenwoud is de thuisbasis voor de bosolifant en in de rivier leven vissen met longen en vleugels. ...