Goud, wierook en mirre

Goud, Wierook en Mirre staan voor de geschenken die de wijzen gaven aan het kindje Jezus. Het gelijknamige programma volgt vier kunstenaars die een speciaal kunstwerk voor een goed doel maken. Ze geven dit zelf aan het betreffende project. In elke aflevering volgt ds. Arie van der Veer de kunstenaar in dit creatieve proces. Aan het eind van elke aflevering wordt het kunstwerk onthuld.

Prachtige mensen, inspirerende kunst en ontroerende ontmoetingen. -We zien Marijke Snoek die voor het project Voedselbank een schilderij maakt. Ds. Arie van der Veer ontmoet in deze aflevering Marijke Snoek. Zij maakt voor de Voedselbank een schilderij.

Bron: EO

Meer Afleveringen van Goud, wierook en mirre

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

We zien Lisette Spapens die voor het project De Straatklinkers een prachtig glaskunstwerk maakt. In deze aflevering ontmoet ds. Arie van der Veer Lisette Spapens. Zij maakt voor het project 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Prachtige mensen, inspirerende kunst en ontroerende ontmoetingen. -We zien Marijke Snoek die voor het project Voedselbank een schilderij maakt. Ds. Arie van der Veer ontmoet in deze aflevering Marijke Snoek. Zij maakt voor de V ... 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Prachtige mensen, inspirerende kunst en ontroerende ontmoetingen. -We zien Daniel en Carolien Tavenier die beiden voor het projekt Noelhuis een heel bijzonder kunstwerk maken. Ds. Arie van der Veer ontmoet Daniel en Carolien Ta ... 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Prachtige mensen, inspirerende kunst en ontroerende ontmoetingen. -We zien Jaap Cok, die als beeldhouwer voor het projekt Oudezijds 100 een beeld gaat maken. In de eerste aflevering van een nieuwe serie 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Antonio Poioumen kiest een project waar hij een kunstwerk voor gaat maken. We volgen hem tijdens het proces. Uiteindelijk wordt het kunstwerk persoonlijk door hem aan het project geschonken en ter plekke geplaatst. 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Maartje van den Noort kiest een project waar zij een kunstwerk voor gaat maken. Uiteindelijk wordt het kunstwerk persoonlijk door haar aan het project geschonken en ter plekke geplaatst. 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Mijpe kiest een project waar zij een kunstwerk voor gaat maken. Uiteindelijk wordt het kunstwerk persoonlijk door haar aan het project geschonken en ter plekke geplaatst. 

Nederland 1

Goud, wierook en mirre

Suzanne Visscher kiest uit vier projecten een project waar zij een kunstwerk voor gaat maken. We volgen haar tijdens het creatieve proces en de afronding. Ze brengt het kunstwerk zelf naar het betreffende project.