Freek in het wild

Freek in het wild is een natuur- en avonturenserie die zich afspeelt in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud.

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar is een jonge luiaard binnengebracht.

Bron: VPRO en NPO Zapp

Meer Afleveringen van Freek in het wild

Nederland 1

Freek in het wild

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen. 

Nederland 1

Freek in het wild

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hi ... 

Nederland 1

Freek in het wild

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt. 

Nederland 1

Freek in het wild

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op ... 

Nederland 1

Freek in het wild

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt. 

Nederland 1

Freek in het wild

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp ... 

Nederland 1

Freek in het wild

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een m ... 

Nederland 1

Freek in het wild

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.