Mullewapp

Animatieserie over de avonturen van Johnny de muis, Frans de haan en Waldemar het varken op boerderij Mullewapp.

Het is bijna kerst en Frans, Johnny en Waldemar gaan op zoek naar de allermooiste dennenboom. Onderweg komen ze meneer en mevrouw Eendje tegen die de vlucht naar het zuiden hebben gemist. De drie vrienden nodigen hen uit om de kerst in Oelewap mee te vieren. Tijdens de kerstviering komt het ei van meneer en mevrouw Eendje uit.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Mullewapp

Nederland 1

Mullewapp

Het is bijna kerst en Frans, Johnny en Waldemar gaan op zoek naar de allermooiste dennenboom. Onderweg komen ze meneer en mevrouw Eendje tegen die de vlucht naar het zuiden hebben gemist. De drie vrienden nodigen hen uit om de ... 

Nederland 1

Mullewapp

De drie vrienden hebben een verrassing voor de kippen. Ze bieden aan om een dagje op de kuikens te passen. Maar ze weten niet wat ze zichzelf aandoen. De kuikens zijn veel te druk en te ondeugend. 

Nederland 1

Mullewapp

De vrienden rijden per ongeluk een uil aan. Ze verbinden haar gebroken vleugel en bieden aan om eten te helpen zoeken. Op haar beurt kan de uil iets voor de vrienden terugdoen. De vos zwerft op het erf rond en als nachtdier kan ... 

Nederland 1

Mullewapp

Frans de Haan loopt langs zijn moestuin en ziet dat er slakken in zijn tuintje zitten. De Mullewappers besluiten een wedstrijd met een slak te houden. Er moeten drie opdrachten uitgevoerd worden. Inzet: een krop sla. 

Nederland 1

Mullewapp

Frans en Johnny hebben hun handen vol aan Waldemar als hij 's nachts gaat slaapwandelen. Ze proberen hem weer veilig in zijn bed te krijgen door hem te lokken met een spoor van eten. 

Nederland 1

Mullewapp

Frans is jarig, maar hij is niet erg blij met de cadeautjes die hij krijgt. Door de cadeautjes op een bijzondere manier te gebruiken (pantoffels als waterski's bijvoorbeeld) weet Johnny zijn vriend toch nog een leuke verjaardag ... 

Nederland 1

Mullewapp

De vrienden staan erop dat Bello en Kromme Anna meegaan op één van hun fietstochten. Hoe moeten ze anders iets beleven? Bello en Kromme Anna worden meegesleurd, maar willen liever een rustig dagje met z'n tweeën doorbrengen. 

Nederland 1

Mullewapp

De drie dikke vrienden redden een ei uit de klauwen van de vos en gaan vervolgens op zoek naar de moeder. Omdat ze haar niet meteen kunnen vinden, zorgen ze zelf een tijdje voor het ei.