Igam Ogam

Animatieserie over Igam Ogam, een meisje dat in de steentijd leeft.

Igam Ogam en haar vrienden Roly en Puppy ontdekken dat de rode verf uit de Verfgrot op is. Igam Ogam en Roly gaan kijken hoe dat komt. Het blijkt dat de rode toevoer naar de Verfgrot is verstopt door bananenschillen. Neergegooid door Roly. Samen ruimen ze de schillen op waardoor er weer volop rode verf de Verfgrot in stroomt.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Igam Ogam

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam probeert Roly te leren om tot drie te tellen. Maar hoe ze ook haar best doet, het wil niet lukken. Uiteindelijk is Papasaurus degene die het wel voor elkaar krijgt, met Lavakoekjes wel te verstaan. 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam wil steeds aan de beurt zijn. Of het nu verven is, op een blaadje vliegen of schommelen. Zij is aan de beurt en niemand anders. Papasaurus roept Igam Ogam tot de orde. Hij leert haar dat ze ook aan anderen moet denken. 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam wil graag met haar vrienden een bal overgooien. Puppy weet echter niet wat 'overgooien' is, Roly kan niet vangen, en Fladder vindt de bal zelf te leuk om mee te spelen en wil hem niet meer afstaan. 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam en haar vrienden denken dat er in de Vulkaan Vallei een Gezondheid-monster leeft. Elke keer als ze niezen van de bloemen en 'Gezondheid' zeggen horen ze het Gezondheid-monster dit woord herhalen. Papasaurus legt Igam ... 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam wil graag groter zijn. Ze doet er alles aan om dit te bereiken. Papasaurus legt haar uit dat ze vanzelf wel groter zal worden, maar dat dit wat meer tijd nodig heeft. 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam is niet echt aardig voor haar vrienden. Zo glijdt ze onder meer op de rug van Smilovod de trap af, schudt ze bananen uit Roly's boom en laat ze 'verfkokosnoten' op Puppy z'n hoofd vallen. En dit alles doet ze niet éà ... 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam vindt dat ze overal de beste in is. Alleen blijkt dit in de praktijk toch niet zo te zijn. Zo is Roly beter in veel bananen eten, Fladder kan het beste vliegen en Puppy is beter in het vangen van Friebel Wiebel. 

Nederland 1

Igam Ogam

Igam Ogam en haar vrienden Roly en Puppy ontdekken dat de rode verf uit de Verfgrot op is. Igam Ogam en Roly gaan kijken hoe dat komt. Het blijkt dat de rode toevoer naar de Verfgrot is verstopt door bananenschillen. Neergegooi ...